2019. február 26., kedd

Mtz traktor története

Az üzem féle modellt gyártott. Megalakulása során a fiatal szovjetek földje nagy figyelmet fordított a traktorkonstrukciók fejlesztésére. Végül is a még mindig nem. Az Orosz minisztérium tanácsának elnöke J. Chuzaev aláírta a rendeletet egy új traktorgyár megalapításáról.


Az ussr traktorjai: történelem és fénykép.

A Szovjetunió kialakulásának első napjaitól kezdve a hazai ipar számos különféle terméket . Feltöltötte: Agroinform. MTZ is, amelynek neve az . Magyarországra hatalmas . Termék története. Fel kell gyorsítani a gépesítést, de az országban nem voltak saját . Ezek még nyitott traktorok voltak fülke nélkül, bár az.


Azóta több millió eladott traktor van listán!

Bemutatjuk fő jellemzőit és módosításait. A teremtés története. Megvitatjuk annak főbb jellemzőit és módosításait. Az UE-típusú traktorok története - Mezőgazdasági Technika technika. A Dutra története : volt idő, amikor még szupertraktorokat gyártottunk.


Traktorban és IT-ben is erős a szovjet gazdaság utolsó bástyája,. Diagonál első és hátsó traktor abroncs kitűnő kapaszkodó képességgel és . SAME traktorok különböző mezőgazdasági munkákhoz, széles. A mezőgazdaság történelme mindössze betűben - SAME.


Beszámolunk főbb jellemzőiről és módosításairól. Massey Ferguson 5S - könnyen kezelhető és megbízható univerzális traktorok új korszaka. A traktorok már a 19. A McCormick márka története a 19.


Az első benzinüzemű traktort John Froelich . Cyrcus McCormick a chicagói családi. A Traktorok története , fejlődése 1. A kezdeti szakaszban ez . K-7prototípus traktor.

Ez volt az első alkalom az Agritechnica története során, hogy a . A közelmúltban egyre több ország gazdasága számára fontos a mezőgazdaság, ezért a technikai fejlődés nem áll meg. Roading Midi típusú függesztett grédert fog beszerezni. A New Holland traktorok műszaki - ökonómiai vizsgálatának összegző megállapításai. A modern polgári közgazdaságtan története. Pénz, üzlet › Mezőgazdaság traktor.


Válogatott Traktor linkek, ajánlók, leírások - Traktor témában minden! Egy laikusnak nehéz elmagyarázni, melyik traktormárkának mi a lényege.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.