2019. február 26., kedd

Eladó tuskomaró

Vízszintes tengelyű, fix késes hidraulikus erdészeti szárzúzó, tuskómaró eladó , bérmunka. Keresek: Benzines tuskómaró ,ágdaráló,rönkhasitot keresek maximum 400. Lumag tuskómaró motor és orrkerék eladó - apro. A tuskó fúrók között abban egyedi hogy csak a traktor pontjára szerelhető. Nem kell a traktorhoz külön kitámasztó és nem kell.


JO BEAU B– 1Gumilánctalpas tuskómaró eladó ! Parkgondozóknak, önkormányzatoknak, közútkezelőknek, erdészeti vállalkozásoknak ajánlott gép. Eladó használt egyéb eladó ! Lépjen kapcsolatba a. Motor: 4-Ütemű OHV Benzinmotor. Vásároljon használt Baumstumpffräse-t a(z) traktorpool.


Eperfa gyökér tuskó szegeden eladó. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Tuskómaró tuskó kiszedés farönk levágás tuskómarás. TUSKÓMARÓ - önjáró. Kifejezetten a legnehezebb terepviszonyokra tervezve.


RABAUD XYLOCROK 40C. TEKNAMOTOR, aprító, aprítók, daráló, darálók, faaprítók, gallyaprító, tuskómaró , tuskómaró , tarvágó, fűkasza, erdészeti gépek, fűkaszák, brikettálógép, . Ha gondot okoz, hogy a kivágott fa tuskóját kiszedje, akkor Önnek a megoldást jelent a Vermeer tuskómaró. Kínál: Fenyő csomagoló Tölcsér eladó méretben plusz há. Kínál: FAE SFL Erdészeti tuskómaró és kőzúzó 1és 1L. Keresendő kifejezés: eladó mezőgazdasági gép.


Táviránytó hatósugara (m). Csatlakoztatható munkaeszközök. Szélesség - széttolt talpakkal . Rabaud-Xylocrok-professzionális- tuskómaró eladó olcsón. A DAPPER-ral így egyszerre spórolhat a hellyel és a költségekkel!


Díjazzuk a hűséget - imádjuk a gépeket -mi dolgozunk is velük! Az alábbi oldalon választhat eladó használt gépeink közül. SZOLNOK Edit úton eladó : 4nm-es telek, . Olcsó új eladó és használt Tonka dömper. A tuskómaró adapter az alábbi műszaki paraméterekkel rendelkezzen:. Meghiúsulási kötbér: Amennyiben eladó nem teljesít vagy . Ez a csonkmaró nagyon mozgékony, mivel szélessége csak 7mm.


ELADÓ lakást, házat keresek. A extra edzett volfrámkarbid . A Toro STX professzionális tuskómaró gumihevederes járószerkezetével kiválóan alkalmas arra, hogy a nehezen megközelíthető helyeken is kimagasló .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.