2019. június 4., kedd

Elektromos krumplihámozó

Elektromos krumplihámozó

Jelentkezzen aki szeret krumplit pucolni – hol vannak a kezek? De nem is kell, mert az elektromos hámozó elvégzi a munka javát és sokkal mókásabb, . PELAMATIC professzionális elektromos citrus hámozó. Elektromos zöldség gyümölcs hámozó. Kiváló minőségű asztali citrus hámozókészülék, elektromos kivitelben.


Elektromos krumplihámozó

Használható bármilyen ovális . Fedezze fel a inspiráló, megfizethető minőségű vásárlást a . Hosszú ideg tart meghámozni a zöldségeket, gyümölcsöket? Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Hámozás közben elfárad a kezed? Gyorssá és egyszerűvé teszi a hámozást. Felejtse el a fárasztó, időigényes és unalmas kézi krumplihámozást!


A burgonyahámozóval egyszerre akár kg krumplit is meghámozhat, mindössze perc . Már elment a kedve a krumpli. Burgonya hámozó Professor LB-800. Időt takarít meg, egyszerű kezelhetőség!


Elektromos krumplihámozó

A Delimano Brava az 1-ben hámozó egy minőségi, univerzális konyhai eszköz. Rozsdamentes acél pengéivel könnyen meghámozhatod a gyümölcsöket és . Bemutatás: A berendezés a koptató hengerek segítségével alkalmas a . Automata kefés mosó és hámozó berendezés. Ezzel az almahámozóval nem munka az almahámozás hanem inkább szórakozás.


Egy menetben lehámozza az alma héját, és ezzel együtt a magházát. Mutatós, egyszerű és természetes – ezek jellemzik a LEIFHEIT ProLine termékcsalád konyhai segédeszközeit. A rozsdamentes acél és a fekete műanyag kiváló . Kiegészítők, ajándékok . Ipari burgonyahámozó gép, burgonyakoptató, krumplihámozó web.


Elektromos krumplihámozó

Kyocera, krumpli, spárga, burgonya, westmark és julienne hámozó. Ez a hámozó különösen alkalmas például uborka gyors és egyszerű hámozására. Krumpli hámozó PETRUZALEK. Tisztítása is egyszerű, hiszen rozsdamentes acél anyagának köszönhetően . A kiállított tárgyak között található elektromos krumplihámozó , vadászrepülőgép formájú ébresztőóra, elektromos szappanbuborék-fújó, . Ez a krumplihámozó rozsdamentes acélból készült és mindkét kézzel.


Vágópengés hámozó tárcsa, hagymapucoló tárcsa illetve mosótárcsa (külön rendelendő!). A krumplihámozás és más zöldség hámozása többé nem lesz kényszermunka! Gyűrűalakú fogójának köszönhetően biztosan kézben tarthatod az Always Fresh.


Műanyag ház és nyomó. Zöld fehér színű. Spirál szeletelő egyenes és metélő fejjel. Rendeld meg még ma! Egyéb Solingen hámozó 5Ft - Remek éltartással rendelkező Solingen rozsdamentes acélból készült hámozó.


A penge mellett egy éles kiugrás található, . Olcsó eladó új és használt elektromos hámozó. Akciós hámozók akár házhozszállítással is! A praktikus Leifheit Sterling krumplihámozó megkönnyíti a konyhai munkát, kiváló minőségű rozsdamentes acélból és fényes bevonattal készült.


Raktáron Országos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.