2022. január 31., hétfő

Zanussi zwy61004wa használati útmutató

Használati útmutató. Az üzembe helyezés és használat előtt gondosan olvassa el a mellékelt. Ha készüléke hibát jelez, kérjük, használja a Hibaelhárítót, amely segít beazonosítani és megoldani. Páginas no total: 56. WASHING-MACHINE - SERVICE MANUAL.


Zanussi Mosógép útmutatók. You can online view or download it for free. AliExpress nincs eladási adó futócipő HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Olvass valódi vásárlói véleményeket, és találd meg a legjobb árat az online boltok teljes kínálatából. View the user manual of this product directly and completely free.


A hivatalos magyar garanciajegy, és a használati útmutató a csomaggal együtt érkezik! Ingyen elszállítják a régi készülékét, ha szeretné! Zwp5zanussi zwp . We found manuals for free downloads: Installation guide, User manual . Always use a correctly installed shockproof socket. A termékinformációk ( kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Tulajdonságok: Legyen tiszta ruhája, még gyorsabban.


Ez a mosógép a QuickWash opciónak köszönhetően akár -kal gyorsabban kimossa a . Jó ajánlatok ügyes döntésekhez ✔️ Gyártó: ZANUSSI ✔️ Típus:. Részletes leírás. Tekintse meg és töltse le a PDF-formátumot, tekintse meg a gyakran ismételt kérdésekre adott válaszokat, . A leírás természetesen használható cseréhez is, hisz ugynaz a művelet mint a tisztítás. A fotókra klikkelve nagyobb méret!


A gyártó nem vállal felelősséget a helytelen beszerelés vagy használat miatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.