2021. december 7., kedd

Zanussi zcv540g1wa tűzhely

Zanussi zcv540g1wa tűzhely

Vásárlási tippekkel, részletes leírásokkal, felhasználói véleményekkel és videókkal segítünk a döntésben. Főzzön gyorsan és egyszerűen! ZCV540G1WA Elektromos tűzhely. A kerámia főzőlap zónái pillanatok alatt felmelegszenek, így minden étel . Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Tartsa meg a minimális távolságot a többi készüléktől és egységtől.


Zanussi zcv540g1wa tűzhely

A készüléket biztonságos szerkezetek alá és mellé helyezze. Sok-sok olcsó tűzhely , és egyéb háztartási gépek, . Ft-tól Elektromos Tűzhely kategóriánkban! Típus, Elektromos tűzhely. Főzőzónák típusa, Elektromos.


Grill funció, Igen. Főzőlap típusa, üvegkerámia. Sütőtér űrtartalma (l), 56. Hőfokszabályzó, igen. Sütő tisztítás, fekete zománc. Kiemelt jellemzők. Név, Kerámialapos tűzhely. Hivatalos magyar márkagaranciával! PIZZA funkcióval és termosztáttal.


A kisebb külső méretnek köszönhetően ez a készülék kisebb helyet foglal . Termék állapota: Raktáron! Hozzáadás a kedvencekhez. Megtekintve: 623. ZANUSSI ZCK552G1WA Kombinált tűzhely. Zanussi ZCV550G1XA Kerámialapos tűzhely.


Egyéb szakkönyvek . Itt is kaphatod: preciz. Részletek: Elektromos tűzhely : elektromos sütő és . A modell megjelölése. A tuzhely típusa. Ft – Hort (Heves megye).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.