2021. december 22., szerda

Zanussi zcg212j1xa gáztűzhely

Ez a kompakt tűzhely kívülről kicsinek tűnik, mégis egyszere több ételt el tud vele készíteni. ZANUSSI ZCG212J1XA Gáztűzhely a Media Markt kategóriában. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! X50cm gáztűzhely gázégő Gáz sütő, gáz grill és . Cikkszám, ZCG212J1XA.


Zanussi zcg212j1xa gáztűzhely

Típus, Gáztűzhelyek. Szélesség, cm. Termék jellemzők . Az oldal tetején lévő menüben add meg a szállítási címed irányítószámát és így meg tudjuk mutatni a kiszállítás költségét és a legközelebbi szállítási időpontot! Gyártói cikkszám. Sok-sok olcsó tűzhely, és egyéb háztartási gépek, raktárról.


Keskeny kivitel - kisebb helyen is elfér. Zanussi ZCG212J1XA Gáztűzhely. Garancia: hónap Electrolux Lehel Kft. Elérhetőség: kifutott termék. A termékért járó . A fent látható kép némely esetben illusztráció.


Vásárlás folytatása. A kis konyhák ideális . Szabadon álló inox kivitelű, gáztűzhely dekoratív füst üvegtetővel. Gázégők száma kétkezes szikragyújtással.


Gázsütő alsó sütéssel, gáz grill . Válogasson webshopok kínálatából és válasza a legolcsóbbat! Jellemzők, 50xcm-es tűzhely PIZZA funkcióval és forgónyárssal. Főzőlap típusa, gáz.


Zanussi zcg212j1xa gáztűzhely

Sütő típusa, gáz. Hőfokszabályzó, igen. Szín, rozsdamentes acél. Grill típusa, gázgrill. Tűzhely, főzőlap, sütő, Háztartási gépek. A következő, Egyéb műszaki cikk.


Olcsó eladó új és használt zanussi gáztűzhely. Alkatrészek és tartozékok ZANUSSI készülékekhez. Mutatjuk a legjobb árakat! Találd meg a legjobb ajánlatokat! Spórolj durva összegeket!


Zanussi zcg212j1xa gáztűzhely

INTENGO árösszehasonlító. ZANUSSI tűzhely × héten vásárolva egyedi ár, országos kiszállítás × parafalo. Megjelenítve: db, 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.