2021. december 23., csütörtök

Zanussi gáztűzhely zcg210s1wa

Zanussi gáztűzhely zcg210s1wa

Ez a kompakt tűzhely kívülről kicsinek tűnik, mégis egyszere több ételt el tud vele készíteni. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Tartsa meg a minimális távolságot a többi készüléktől és egységtől. A készüléket biztonságos szerkezetek alá és mellé helyezze.


További tűzhelyek. Szélesség, cm. Termék jellemzők. A tűzhely típusa, Szabadon álló gáztűzhely főzőlappal. A termék nem minden kiszállítási . PIZZA funkcióval.


Ft az ÁFA-t tartalmazza. Engedélyezett utánrendelésre. A fent látható kép némely esetben illusztráció. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési . Sok-sok olcsó tűzhely, és egyéb háztartási gépek, raktárról. Tudjon meg többet a. Pages in total: 24.


Zanussi gáztűzhely zcg210s1wa

Kattintson a részletekért! ZCG210S1WA - read user manual online or download in PDF format. Alul felül gázzal működik vezetékes vagy palack. Megkímélt állapotban, jótállással eladó.


Mutasd a legjobb áron. Eladó gáztűzhely. A berendezés nagyon jó állapotban van, a tisztaságára gondosan figyeltünk, és a működése is. Legfrisebb online webshop Gáztűzhely árak.


Zanussi gáztűzhely zcg210s1wa

ZANUSSI házhoz rendelés. Olcsó eladó új és használt zanussi gáztűzhely. Tűzhely, főzőlap, sütő, Háztartási gépek. A kisebb külső méretnek köszönhetően . Zanussi gáztűzhely PB-s fúvóka készlet.


CikkszáASON690. Ajtó anyaga:rétegű üveg . Saved from mediamarkt. More information.


Zanussi gáztűzhely zcg210s1wa

Tulajdonságok: Gáztűzhely : gáz sütő és gáz főzőlapFőzőlap típusa: gázSütő nettó űrtartalma (l): 61Pizza . Energiahatékonysági mutató (EEI) – Fő sütő. A gáztuzhely energiahatékonysága. Típus: Gáztűzhely , Elhelyezés: Szabadonálló, termék és ár információ Gáz.


Kosárba Részletek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.