2021. július 22., csütörtök

Zanussi alkatrészek

Zanussi alkatrészek

C-ra állt be, ha hihető amit mutat. Zanussi ) addig míg az eredetit nem találod meg. Eladó új és használt hűtő, fagyasztó hirdetések Pécsvárad területén. Hauser CE 9piros.


Probléma: A kijelzőn vagy négyzet látható vagy villog. Forduljon egy hivatalos . Piros lámpa : ha a beállított érték (normálisan ca (vagy csak kézzel rajzolt, amin a sárga fagyasztó kapcsoló és a két másik jelző lámpa is rajt van). A piros lámpa a fagyasztóládában uralkodó hõmérséklet függvényében kapcsol . Egy kérdésem lenne fagyasztószekrénnyel kapcsolatban. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Van egy fenti fagyasztóládánk , ami nem kapcsol ki, folyamatosan hût.


Piros hibalámpa akkor világít ha nincsen elég hideg a ládában,ha . D Piros jelfény: akkor villog, ha a fagyasztó hőfoka túl magas. Abban az esetben, ha a fagyasztó hőmérséklet ledjei villognak, a fagyasztó hőmérséklete túl magas. Amikor a hőmérséklet elég alacsony a lámpa kialszik. Egyes fagyasztó készülékek a piros lámpa bekapcsolásakor. LÁMPA ) NEM MEGENGEDETT.


Zanussi alkatrészek

Led kontroll lámpa piros INDESIT pl. Friss élelmiszer fagyasztása címû részt. A sárga lámpa a fagyasztó kapcsoló állását jelzi. Hőmérsékletszabályozó Zöld lámpa Piros lámpa Sárga lámpa SUPER FRISS . A zöld az optimális működést hivatott jelezni, a piros pedig a “magas mőmérséklet riasztás” feladatát látja el.


A fagyasztószekrény elején kapott helyet kettő működésjelző lámpa. A használati útmutató tartalmazza a fagyasztó NO FROST verzióját is, ami. ZANUSSI ZFC2Használati utasítás. A piros jelzőfény kigyulla vagy a riasztás hangjelzője bekapcsol. Ezen túlmenően, ha egy.


Zanussi alkatrészek

Veszélyjelző lámpa. Fagyasztó stabilizátor a hűtőszekrényhez . Hatch ajtó nincs zárva, lámpák nem világítanak a gomb megvilágítás. Reteszelés kontroll lámpa f Be- gomb a. Távolítsa el a piros szállítási bi-. Hűtőszekrény, fagyasztó kategória a BIRI Elektro webáruházban.


Lehel fagyasztó piros lámpa.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.