2021. június 8., kedd

Whirlpool mikro használati utasítás

MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ. Felhasználói és karbantartási kézikönyv. Ne távolítsa el a mikrohullámú sütő bevezető csatlakozójának védőburkolatát!


Az étel így egyenletesen sül, mlegszik vagy párolódik. This website is best viewed using Internet Explorer Chrome, Firefox, Safari and newer browsers. Azt javasoljuk, hogy a mikrohullámú sütő használata előtt távolítsa el a védőfóliát a .

Alapvetően természetesen a készülékkel együtt szállítjuk, de ha ez bármilyen oknál fogva . Whirlpőől mikrőhullámú sütő használati utasítás. Extra évek Részletes leírás. Gyártó: Válassza ki a gyártót. Mikrohullámú sütő használati utasítás.


Tekintse meg és töltse le a PDF-formátumot, tekintse meg a gyakran ismételt . Manual de utilização. A mikrohullámú sütő nem .

Feltöltötte: OnlineMárkaboltok. A termék elkelt licittel. Sikeres licit: Ft. Alaptulajdonságok: Absolute design, mm magas kezelőpanel. Ne távolítsuk el a mikrohullám -bevezetést védő lemezeket, amelyek a sütőtér.


BEÜZEMELÉS A HÁLÓZATRA CSATLAKOZTATÁS . Minden termékhez jár: - ÁFA-s számla - Hivatalos, Magyar, kitöltött garancialevél - Országos szervizhálózat - Magyar nyelvű használati útmutató - napos . HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Kérjük olvassa el figyelmesen ezt az útmutatót, mielőtt a készüléket beszereli és használni kezdi. Leírás és Paraméterek Vélemények . Whirlpool MWF 4BL szabadonálló mikrohullámú sütő. Az Electrolux mikrohullámú sütő.


Hausmeister mikrohullámú sütő használati utasítás. Vásároljon Hivatalos . MŰSZAKI ADATOK Készülék szea. Használati utasítás. Az aqua clean funkció használata a sütő tisztításához.


Szabadon álló mikrohullámú sütő fehér színben,l-es űrtartalommal, elektromos érintésvezérléssel és teljesítményszinttel.

A sínek kivétele. Nem tudom megszerezni a 700-as fordulatszámú . WHIRLPOOL MWF 4BL. RÁS RENDSZERŰ ÓRA, ÜRES KIJELZŐ ÉS KONYHAI IDŐZÍTŐ ÓRA. A grill használatával ételeit mikrohullám használata nélkül melegítheti fel és piríthatja meg. Előre beállíthatja a kívánt program futásának hosszát, . Ft Elektrobolt ár: 318.


A weboldalunk működéséhez cookie-k használata szükséges. További funkciók . Ezáltal megóvja magát és. Felsőszekrénybe építhető kivitel.


Inox, liter űrtartalom, mikrohullám teljesítmény (750W), párolás funkció, gombos . Az utasításokat olvassuk át figyelmesen és őrizzük meg!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.