2021. május 31., hétfő

Valyon

Rómain a Fák a rómain civil csoport és a Valyo egyesület szervezésében. A Valyo urbanisztikával . Cimkék: szabadstran római-part, valyo, tesztnap. A Duna és a város kapcsolatáért dolgozó Valyó egyesület.


A parkolóhelyek helyett kerékpársávot szeretnének a pesti.

Januárban és februárban itt működik a VaLyó Egyesület mobilszaunája, amit egy régi reptéri kisbuszban alakítottak ki. A spéci járgány tavaly a . Archív cikkekhét ago. A hétvégi rakpartlezárás tapasztalatairól kérdeztük Tömör Miklóst, a Valyo elnökét.


A hétévégére a főváros a kikapcsolódóknak adta a . Kövess minket: valyo egyesület. Valyo gerilla- médiakampányba kezdett, hogy ismét szabaddá váljon a híd. Az egyesület kezdeményezésére .

Jelenleg a járvány helyzetnek megfelelően alakítja az egyesület a közösségi tér szabályait, de hosszabb távon szeretnék, hogy minél több a . Idén a VaLyo egy valódi közösségi teret épített fel a Rákóczi híd lábánál,. A nyitást május 1-re . A szervezők becslése szerint több mint 50. Maradjon Szabad a Rakpart! PROGRAMOK A VALYO (VÁROS ÉS FOLYÓ EGYESÜLET ) SZERVEZÉSÉBEN.


Valyo Egyesület köztérhasználati kísérlete, a Szabihíd. Neked mi a legszebb Dunás . Többek között arról, hogyan képzelik el, hogy élő kapcsolat alakuljon ki a . A vízpartok és városi terek kapcsolatának erősítése érdekében végzett . Rendezvényhelyszín, napozó, piknikező, tűzrakó helyeken sütögető, tollasozó . Sok-sok kisebb közös projekt, több Pecha Kucha Night szervezés és részvétel . Város és Folyó Egyesület. A cél, hogy a városi embereket közelebb hozza Budapesthez és a Dunához. Focus: Valyó is an independent organization of citizens of Budapest, who share the enthusiasm for . Szeretnék példát mutatni mi is, ezért Valyo Napot tartunk a Margithíd és a Parlament közötti . Az a céljuk, hogy a természeti értékek és a városi terek .

A kiszolgált repülőtéri . Videó a projektről itt. Tiszai PET Kupa az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával, a Felső-Tisza-Vidéki Vízügyi Igazgatóság, a VALYO Egyesület és . Odakint mínuszok, idebent forróság, előttünk a dunai panoráma. A Restart Programért úszók a Van Esély Alapítványnak gyűjtenek. Ability Park Egyesület.


Abka Sportegyesület. Abszolút Ritmus Alapítvány. Achilles Magyarország Alapítvány. Adab Közhasznú Alapítvány. Civil együttműködés javaslata a pesti alsó rakpart fejlesztésére – Valyo.


Akár csak az előző két évben: a Valyó a terület ideiglenes gazdájaként. A workshopok célja, hogy a résztvevőkkel közösen . A Szabihíd és a Valyo! Valyo Kikötő: a Duna-part hippimadáchterénél nincs most jobb szpot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.