2021. április 26., hétfő

Whirlpool mosógép mosószer adagoló

A mosógép külső burkolatának tisztítása. Nyomja meg, ha szeretné kivenni a mosószer - adagolót. A felöltöltös mosógép mosószer ponosabban öblítöszer adagolóját képtelen.


Penészes mosógép -help! Hova kell önteni a mosógépben a mosószert , fehérítőt, vízlágyítót, mosódiót, öblítőt?

A gyártók hasonlóan jelölik a mosószer adagolókat , és hasonlóan működnek is. Ezután az átlátszó belsejét is ki tudod venni,amik mini fülekkel kapaszkodnak magában a mosószer adagoló házában. Ezen fülek elég . Whirlpool felültöltős mosógép.


Jégadagoló tartály (bontott, eredeti) WHIRLPOOL hűtőgép. A legjobban talán a mosószer - adagoló sínyli meg a folyamatot. Mosógép mosószer fiók tisztítása.

Más gyártó mosószer - és öblítő adagoló tartályát sikeresen. A régi is whirpool volt, nagyon szerettem, csak nehezen kaptak bele . Mosószer tartó Hajdu Zerowatt . A lerakódott mosószerréteg okozta problémán könnyen segíthetsz. Pumpa, mosószer adagoló (eredeti) WHIRLPOOL mosógép. Márka eredeti kódja.


Mennyiség: Kosárba. MMT7Whirpool mosógéphez passzol, a legtöbb AWT, AWE, . Azóta már rájöttünk persze a titok nyitjára: mosószeradagolót hanyagolni, mosószert. Három tartó van a mosószer - adagoló rekeszben, ezek közül kettő a mosószer számára, egy pedig az öblítő számára készült.


Az „I” jelzéssel ellátott tartó az . JPG képen látszik a mosószer - adagoló alatt egy kis rozsda, nem tudom, hogy. Adott egy whirpool automata mosógép ennek a hiba jelensége . Típus: felültöltős mosógép Elektronikus vezérlés program Energiaosztály:. Az adagoló tartályt úgy alakítottuk ki, hogy minél egyszerűbb legyen a mosószer.


Azokat benyomva el tudod emelni a tetőtől.

A mosási program végén a gép automatikusan kiöblíti . Ajtókeret Whirpool elöltöltős eredeti. A probléma megoldása rendkívül egyszerű: ki kell szedni a mosószeradagolót a gépből, és alaposan ki kell tisztítani. A kivétel minden modellnél lehetséges, . Az említett folyékony mosószer - adagoló és a gégekanyar hiánya valóban negatívum. Segítségével gyorsan, könnyen és biztonságosan rögzítheti szárítógépét a mosógépére Praktikus kihúzható fiókjának köszönhetően hajlongás nélkül ki és . Ha a mosógép integrált vízelvezető rendszerhez van csatlakoztatva. Töltsön egy kevés mosóport (körülbelül ml) a mosószer - adagoló főmosási rekeszébe.


Ilyen típusú mosógépemben kitisztítottam a mosószer - és az öblítő adagoló egységet. Akciós mosószer. A II mosószertartályba tegyen evőkanál mosószert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.