2021. április 27., kedd

Vasaló működése

Vasaló történet és technika. Az elektromos vasaló a legnépszerűbb háztartási készülékek egyike, . Az animáció segítségével megismerhetjük a gőzölős vasaló szerkezetét és működését. Technika, háztartástan. A modern készülékek minden esetben rendelkeznek hőszabályozóval.


A GŐZÖLŐS VASALÓ RÉSZEI.

Ezt a gőzölős vasalót évnél idősebb gyerekek, idős, testi és. A bikfangos nevek igazából háromféle működési módot takarhatnak:. Engedje a gőzölős vasalót kb. Amíg melegszik a vasaló , addig a működésjelző lámpa világít. A videó támogatója a Braun CareStyle Compact vasaló forgalmazója a DeLonghi Group Tudj meg még.


A háztartások talán legelterjedtebb eszközével, a vasalóval folytatjuk. Ne tegye a vasalót a csap alá. Feltöltés után csukja le a fedelet és győződjön meg róla, hogy jól csukta le.


Csak akkor kapcsolja be a készüléket, ha működési.

Ne érjen a fém részekhez, a vasaló működése közben és kikapcsolás után néhány percig, mert ez égési sérüléseket okozhat. Ne irányítsa a gőzt testrészek . A vasaló évszázadokon át azt . A ruhaneműt így nem szükséges kézzel nedvesíteni. Philips gőzölős vasaló. A gőzvasalómodellek a . Egy idő után gőzölős vasalóján vízkő vagy lerakódás képződik – ez a vizet használó elektromos készülékek mindegyikénél bekövetkezik . Ne hagyja őrizetlenül a vasalót, ha a. R Gőzkibocsátás a vasaló orrán vagy a vasalótalpon válasz- tókapcsoló.


Nem kell aggódni, ez a készülék normális működésé - hez tartozik. Anti calc”) miatt . A hideg-meleg vasaló működése : A gép kezelőfejének egyik oldala hideg, másik meleg oldallal rendelkezik. A közvetlen vasalás avagy préselés részei a nedvesítés (vízporlasztóval, szivaccsal) és a vasalás , préselés. A legjobb eredmény érdekében javasoljuk, hogy a vasalást a sík textíliákkal kezdje. Ne érintkezzen működés alatt a szerkezet.


Különleges jellemzők: Tisztító kefe, Működés adapterrel, Nagy borotvafej, állítható magasság, . Egy új vasaló kiválasztása még sose volt egyszerűbb. Figyelembe vettük . NÉMETORSZÁGBAN GYÁRTVA Használati útmutató GYORS ÚTMUTA- TÓVAL KOMFORT GŐZÖLŐS VASALOa.

Author: Erika Magyar . A Klarstein Steam Buddy gőzölős vasaló elegáns éleket ad a megfelelő helyen. Gőzölős vasaló , OptimalTEMP technológiával. Vegye ki a vasalót és a gőztömlő tartóját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.