2020. október 29., csütörtök

Vicces pálinkás pohár

Vicces pálinkás pohár

Pálinkás üveg és pohár évszámos fa keretben tréfás feliratokkal. Vicces pálinkás szett - 60. Mérete: 17x6x20 . Pálinkás pohár szett vicces emberek 6db - Pálinkás pohár készlet: db tréfás pálinkás pohár.


Vicces pálinkás pohár

Stampedlis pohár szett humoros feliratos. Befoglaló méretek: . Ajándék ötletek, ital kiegészítők, ajándéktárgyak széles választékban. Szülinapra, lány- és.


Pálinkás készlet 6db pohár 5l palack Boldog Nyugdíjas Éveket. Feliratok: Értem én, hogy gőzgép, de mi hajtja? Okos enge így a hülyék uralkodnak. Ez a felespohár remek ajándék, vagy akár . Smile figurákat ábrázol, mellettük pedig egy. Leány és legénybúcsúba, szülinapokra, tyúkpartikra, banyabálokra különösen ajánlott vicces termék.


Ft-os áron várja, a Növénypatika Díszüvegek, poharak kategóriájában, tekintse meg most! Lepd meg barátaidat ezzel a vicces pálinkás pohárral , biztosan örök. PÁLINKÁS POHÁR 6DB-OS SZETT, 25ML VICCES FELIRATOS. Pillanatnyilag nem elérhető. Kapcsolódó termékek.


COLD AS ICE hűtőkövek. Típus: SEM1Elérhetőség: Raktáron. Kedvencekhez adom. Termékelégedettség: 1. Törzsvásárlóként akár kedvezménnyel . Koponya pálinkás műanyag . Remek választás, ez a gyönyörű pohár szett, mindenkinek, aki szereti a méltán híres magyar pálinkát. Egy csomag, darab feles poharat tartalmaz, így . Fa italszett BOLDOG SZÜLINAPOT 50-es évszámos, vicces pálinkás készlet, pohár , éves lesz egy ismerősöd?


Vicces pálinkás pohár

Ez a kerek évszám különleges ünneplést . Magassága: cmSzélessége: 4. Lepd meg rokonodat, barátodat ezzel a nem mindennapi pálinkás pohárral. Biztosan örök emlék marad számára. Pálinkázzon vicces pálinkás pohárból, hogy mindig tudja, hogy melyik az Ön pohara.


Az oldal tetején lévő menüben add meg a szállítási címed irányítószámát és így meg tudjuk mutatni a kiszállítás költségét és a legközelebbi szállítási időpontot! Autófelszerelés, játék, ajándék, sportcipő, Adidas cipő, társasjátékok webáruháza. Lánybúcsús Pálinkás Pohár.


Vicces pálinkás pohár

Legyen vicces az ajándéka. Előfordulhat, hogy egyes termékeink nincsenek készleten, ezért . Ha a szülinapos kedveli a pálinkát, akkor tökéletes ajándék számára egy fa pohártartó db ml-es pálinkás pohárral.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.