2020. szeptember 17., csütörtök

Sütő pizza funkció mit jelent

De a mai sütőkben olyan sok funkció van, amelyek hasznosak, hogy meg. Szemezgetek még a pizza sütés funkcióval , de el sem tudom képzelni, hogy ez. Ez a sütőprogram pizza készítéséhez ajánlott. A pizzafunkció mit jelent ? Sütő szimbólumok és funkciók ismertetése. A modern sütők rengeteg különböző beállítást és funkciót biztosítanak, amellyel elősegítik a lehető legjobb sütési és . Alsó és felső sütés ” funkciót.


Sütő pizza funkció mit jelent

A kiválasztott funkciót az oldalt látható piros, függőleges vonal jelöli. Sütés lapos tepsiben. Sütőfunkciók szabályozógombja. Forró levegos grillezés sütőfunkció. Már majdnem minden új sütőn van légkeveréses funkció , de tudjuk, hogy.


Csak válassza ki a speciális pizza funkciót , a sütő pedig beállítja a megfelelő hőfokot és sütési módot a pizzasütéshez. A sínek kivétele. Az olyan ételekhez ajánlott, mint például a kenyér, pizza , pogácsa, torták, . Akkor lesz aktív, ha . Alkalmas pizza készítéséhez és az. Beszerelés, 25–26. Elektromos csatlakoztatás.


Sütő pizza funkció mit jelent

Természetes hőáramlás névleges energiafogyasztása – melegítő funkció. A jó pizzasütéséhez használja a. LÉGKEVERÉSES SÜTÉS programot. ANRÄTTA Légkeveréses sütő , rozsdamentes.


Számos okos funkció és letisztult dizájn jellemzi. A légkeverés egyenletesen és gyorsan osztja el a hőt, így akár . Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Pizza sütés elektromos sütőben.


Sütő pizza funkció mit jelent

Az alsó fűtőtest és a . Erre sincs adat a tájékoztatókban és ez plusz költségeket jelent ! Zanussi ZCG210S1WA Fehér gáztűzhely pizza funkcióval. Kedvencek program. Fagyasztott étel funkció.


Előre beállított receptek. Eco hőlégbefúvás. Az új forró levegő funkció hatékonyabb hőeloszlást és egyenletes légkeringtetést.


Sütő pizza funkció mit jelent

Ez a mikrohullámú sütő képes grillezésre, kiolvasztásra és hagyományos sütésre is. A funkciók kombinálhatók, így tökéletes sütési körülményeket teremthet az . A grillfűtésnek és a másodperccel hosszabb sütési időnek köszönhetően aranybarnává .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.