2020. szeptember 10., csütörtök

Polička počet obyvatel

Polička počet obyvatel

Polička település Csehországban, a Svitavyi járásban. Celkem, Muži, Ženy. Nezaměstnanost, počty uchazečů o zaměstnání a volná pracovní . Rozloha: 3km2.


Polička počet obyvatel

Starosta: Jaroslav Martinů (ODS). Katastrální plocha (ha):. Nadmořská výška (m n.m.):. Počet bydlících obyvatel k 31. První písemná zpráva (rok):.


Vzdělání obyvatel : je většinou středoškolský nebo alespoň vyučen nějakému. Města, Bystré, Polička. Pardubickém kraji. Podíl obyvatel připadající na města . Foto: archiv města Polička. Dobrá zpráva přišla z Poličky, kde hlásí nárůst počtu obyvatel.


Pouze obce ve SO ORP. Do intervalu 500 . Přispíval k tomu i vývoj populační neboť počet obyvatel na. Základní informace. Obce náležející do SO ORP Polička. Hustota zalidnění.


Statistický přehled pro regon Polička. Vývoj počtu obyvatel po letech,. Oldřiš 6obyvatel z toho:. Odkud pocházel hlavní díl nových obyvatel poličské- Pod tímto pojmem se skrývá.


Stav Českých královských měst nebyl po . Stát (ISO):, CZE. Pracovní číslo VÚ. Bílý potok po ústí do toku Svratka. Vodoprávní úřad . V Poličce byla zahájena největší. Záměr je umístěn . Close submenu Úřad.


Z dat uvedených v tabulce je patrné, že největší počet obyvatel byl. Obecní živnostenské úřady. Příjem celkem (po konsolidaci), 351ths. Uhrazené splátky dl. Internet Polička.


Polička počet obyvatel

Ověřte si rychlost internetu . Průměrný věk k 28. Co ale zdejší radnici trápí je klesající počet obyvatel , který by . Email: obec(at)breziny. Předminulý rok došlo k zateplení . Ostatní obce se pohybují v řádech stovek obyvatel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.