2020. szeptember 10., csütörtök

Polička na zeď

Polička na zeď

Nástěnná polička se dvěma košíky Antic Line Factory Spirit. Moderní elegantní polička. Balení obsahuje poličku, kovový držák, šrouby a hmoždinky pro uchycení. Nosnost poličky je 5-kg podle . Uvedená cena nezahrnuje vyobrazené dekorace. Německý výrobce Schardt . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů polička na zeď.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Tyto moderní polička na zeď staví na jednoduchosti. Ti z vás, kteří milují styl, by měli zkusit polička na zeď. Stačí pouhé polička na zeď a vaše obliba vzroste. Nabízíme klasické i moderní police na zeď různých tvarů, které oživí každý interiér.


Různé polička na zeď mnoha značek už na vás čekají. Ty nejlepší polička na zeď dlouho nebudou, vybírejte rychle. Polička 80cm P-0GREY- šedá matná - II.


Polička na zeď

Náš obchod nabízí nejen polička na zeď , ale . Lakování: bezbarvé, olšové, ořechové, gray, dubové. Sestava má originální a . Tato společnost se více než let specializuje. Přírodní dubová polička na obrázky Rowico Metro, délka 1cm . Holé zdi působí studeně a neútulně, polička na zeď oživí prostor a přinese vám nové odkládací prostory, kam můžete umístit fotky, knížky ale i jiné předměty dle . S touto nápaditou poličkou s dřevěným květináčem ve tvaru krychle získá váš interiér svěží, moderní náboj. Na kovovou poličku bílé barvy si můžete. Kovová polička určená k montáži na stěnu.


Siluetu si můžete vybrat z naší nabídky níže, nebo si nechte vyrobit vlastní siluetu na míru zde. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství.


Polička na zeď

Hodnocení a recenze . Doplněk ke stolům Profia Junior, ale i úplně samostatný výrobek pro jakýkoliv interiér. Barva desky JAVOR, kovových držáků i hrana . Bílá police na zeď do pokoje. Praktický doplněk do interiéru na zeď. Hrany police zakončeny ABS hranou.


Masivní mangové dřevo. Lepená kůže Kolekce: HayFay Druh produktu: Nástěnná . Potřebujete odkládací prostor na knížky nebo jen pěkný doplněk do interiéru,. Náš široký sortiment nástěnných polic obsahuje jednoduché poličky, uzavřené police na stěnu ale i celé policové systémy do každého pokoje.


Polička na zeď

Police má jedinečný potisk, který.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.