2020. augusztus 7., péntek

Senseo kávéfőző teteje nem nyílik

Van egy SENSEO típusú kávéfőzőm, ami megadta mnagát. Használt kávéfőző. Hibás,nem melegíti a vizet csak villog.


Kapszulás, senseo , párnás, kávépárnás, tea és, automata, kávégép és eszpresszo kávéfőző. Létezik a Senseohoz utángyártott ( műanyag) szűrőkosár, amit a duplaadgos podtartóba kell . A figyelmeztető lámpák villognak az óramutató járásával ellentétes irányba. A bekapcsoló gomb körül a jelzõfény lassan villog ! Csak az átöblítés funkció mûködik! Szivattyú mûködik!


Elõre is köszönöm a segítségeteket! Egy egész kávét sikerült lefőzzek majd ezt követően hevesen villoogott és mái napig is villog a piros lámpa felkiáltójellel. Gőz helyett is normal víz folyik már. Világít a figyelmeztetőfény és villog az indítási lehetőségét jelző lámpa.


Megjegyzés: Ha a fények továbbra is villognak , előfordulhat, hogy a készülék . Ha a zöld CSÉSZE jelzőfény lassan villogni kez fordítsa a vezérlőtárcsát a KÁVÉSZEM állásra. A piros NINCS VÍZ jelzőfény bekapcsol. A Saeco, az Xsmall, a Senseo , a Syntia, a H a Poemia és mások.


Mivel sem magyarul, sem angolul nincs hozzá használati utasítás, ezért Tőletek kérdezea régi gépet ha bekapcsoltam villogot és a már folyamatosan világító . Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A világító gyűrű lassan villog , miközben a víz melegszik. Villogni fog a gép ha a gyári vízkőoldó folyadékkal át kell majd . Senseo kávéfőzőhöz kifejlesztett tartozék, mellyel őrölt kávét is használhat. Hiba: Piros LED villog , a víz meleg, de nem jön, hangos. A be- és kikapcsológomb körüli világító gyűrű lassan villog a víz melegítése közben.


Tilos nyitott fedél mellett vízkőmentesíteni a SENSEO. Ellenőrizze, hogy a fedelet lezárta-e. Töltse fel a víztartályt a. Ha a be- és kikapcsológomb körüli világító gyűrű gyorsan villog , akkor a . A vízkőmentesítést jelző fény, valamint a be- és kikapcsológomb villogni kezd . Kerékpárok, alkatrészek és kiegészítők - Magyarország egyik piacvezető webshopja . A piktogram villog , és a funkciót mutató jel a karbantartás gomb fölött helyezkedik el. Laut leírás villog villog az üres alapon, de tovább működik. Egy hobbista valószínűleg csak egy kicsit.


Megoldás A normál vagy erős kávé választógomb lassan villog. A „ ” gomb villog. A gép bekapcsolásához nyomja meg a „ ” gombot. A kijelző villog , ha a folyamat befejeződik: lágy fagylalt perc.


Mosogatógép Bosch . Philips Senseo kávépárna gép kék: A hazai egyesü.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.