2020. augusztus 28., péntek

Pizza rendelés sms fizetéssel budapest

Online fizetés az oldalon keresztül a megrendelés leadásakor bankkártyával (OTP Bank és Barion). Házhoz szállítás perc. Fizetés a futárnak átvételkor erzsébet utalvánnyal. Rendelj online fizetéssel és érintkezésmentes kiszállítással!


NetPincérezni egész nap biztonságos. Kiszállítás vagy. Növeli a biztonságot, ha SMS -szolgáltatást igényel bankjától, melynek . Order pizza an other meals via internet - takeaway or with delivery. Find nearest place or choose home delivery.


Tekintsd meg legújabb akcióink, és válogass a friss és finom pizzák, vagy hamburgerek, vagy akár más ételek között! A weboldal által biztosított online fizetés során a vásárló a bankkártyás vásárlás esetén a Barion Payment Zrt. Lehetőséget biztosítunk helyszíni bankkártyás fizetésre is amennyiben azt rendelése leadásakor ELŐRE jelzi kollégáink felé.


Előrendelésnél a megjegyzés. A Vörösvári úton található éttermünk Non-Stop nyitvatartással üzemel, ahol éve várjuks a vendégeket teljes étel és. Budapest , Infopark sétány 1. Van aki szokot, így rendelni ? Emelt díjas SMS fizetési Rendszer napos fizetési határidővel - emelt dijas SMS fizetés - Netfizetés. A tapasztalt pizzafogyasztók nem előre megkomponált ajánlatok közül.


A fizetés a rendelés átvételekor történik. Emiatt fontos, hogy rendelésed leadásakor SMS fogadására alkalmas. Ital rendelés telefonon, SMS -ben, és online.


Rendelj italt 1perc alatt, ital rendelésed akár perc múlva . A lehetőségeink tehát határtalanok. A bankkártyás és sms - fizetés is azt az érzést hordozza magában,. Hónap végén, amikor már nincs egy vasad sem, a legaljasabb rendelési formának.


XIV és a XVI kerületbe is! PizzaGirl honlapját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.