2020. augusztus 11., kedd

Philips borotva akkumulátor

Philips borotva akkumulátor

Találatok philips borotva akkumulator kifejezésre az Extreme Digital oldalon. Notebook-alkatrész. Több ezer termék, egyenesen a raktárról. Rendelj szakállvágót az eMAG webáruházból!


Philips borotva akkumulátor

Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! DualPrecision, Mozgó körkések. Teljesen lemosható borotva.


Egyszerűen pattintsa le a fejet, és alaposan öblítse el a csap alatt. A SatinShave Advanced női borotva fürdés vagy zuhanyozás közben is sima bőrt biztosít. Hasonlítsa össze a választékot, olvasson értékeléseket, rendeljen online vagy keressen üzletet az Ön közelében. A képen látható akkupakkot megrendelésre készítjük el Szükség lehet az eredeti pakkon levő csatlakozóra, amennyiben vezetékes vagy speciális kivezetéssel . Szállítási idő: 1-munkanap. Borotválkozás minősége.


Philips borotva akkumulátor

Kapacitás: 6mAh. Akkumulátor kapacitása. Kérjük írja le, hogy hány milliamperórás (mAh) az akkumulátor. Vizes használati lehetőség, Igen. Kategóriáján belül a legalaposabb elektromos borotva a nyak környékén Lítium- ion akkumulátor.


Philips C 8hajvágó gép akku felújítása. Tulajdonságok: Wahl Aqua Shave - Elektromos borotva. PHILIPS Zinc Air 13-as hallókészülék elem 6db. Cut the cor but keep the.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.