2020. augusztus 18., kedd

Pántológép használt

Jó állapotú kézi pántológép. Csomagológép kötözőgép csomagoló kötöző pántoló gép pántológép (684). Lőrinci december 19.


HASZNÁLT Strapex asztali pántológép használt , jó állapotban eladó. A korábbi cikkünkben.

TP-502-es asztali félautomata pántológép. Pántológépeink használata. Az akkumulátoros pántológép előnyei.


Segítségükkel nagyméretű, súlyos terhek is stabilan rögzíthetők . Műanyag szalagos kézi pántológép mm széles szalaghoz. A textil pántolószalag UV stabil, élvédő használata nem szükséges hozzá. Feltöltötte: AMCO Csomagolástechnikai és Konzultációs Kft.

Amennyiben megfelelő feszességgel használják, a pántolás ideális módszer a gyűjtőcsomagolások és a szállítási csomagolások megerősítésére, . Használt pántoló eladó. Egyéb adatok: Ez egy kedvező áru pántológép. A műanyag kézi pántolás során leggyakrabban használt műanyag pántolószalag , pántszalag mérete mm vagy mm.


A pántológépeket pántszalag . Legújabb fejlesztésű akkumulátoros kézi pántológép modellek a változó. A külön megrendelhető “függesztő” használata mind a vertikális mind a horizontális. A félautomata pántológép növeli a termelőképességet, és felgyorsítja a csomagolási folyamatot. Ezenkívül munkavállalóbarát és biztonságos a használata.


RQhasznált pántológép eladó. Partnerünk júliusban bemutatott használt CONTIPAK RQkeretes pántológépe eladó. A csomagológép 5 . Rendeléskor kérjük jelezze, hogy mely méretű szalaghoz fogja használni a berendezést!


Szalagszélesség: mm. Vízszintes és függőleges .

Tegyen ajánlatot még . Akkumulátoros pántológép műanyag szalagos pántoláshoz. A készülék használata előtt figyelmesen olvassa el a használati utasítást. Jelen használati . Anyaga könnyű, rugalmas, használata egyszerű,. Olcsó eladó új és használt műanyag pántoló gép.


Eladó a képen látható 12mm-es PP pántoló szalaggal használható kézi pántológép , hozzá tartozó pántszalaggal és acél pántolóhüvellyel. MM kézi pántológép alkalmas műanyag pántszalag, illetve fém pánthüvely felhasználásával különféle dobozok, ládák zárására, kötegelésére, . Eladó db tökéletesen működő pántológép mm-es, kézi (mechanikus). Termék neve: Kézi pántológép. Kézi pántológép eladó.


Oldalaink böngészésével . Eladó egy a képeken látható kézi pántológép. Kérésre postázom. A feltüntetett ár egy darab hüvelyre . Raktárkészlet: 1. TP2Asztali pántoló gép.


Darab Kosárba tesz. Kívánságlistára . Javasolt a PET használata ! Feleslegessé vált körszámlapos mérlegünk eladó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.