2018. február 2., péntek

Fatároló kandalló mellé

Különböző típusú kerámia bortartó állvány kínálatunk. Három részes, natúr fából készült gravírozott boros üveg vagy “jókívánság” palacktartó – esküvőre, nászajándékba, különleges alkalmakra. Olcsó eladó új és használt palacktartó állvány.


Különleges, minőségi lakáskiegészítőt keresel az otthonodba? Mindkét esetben jó helyen .

Háztartási fapolcok otthonra illetve kisirodai felhasználásra, palacktartó állvány db palack férőhellyel és mesepolc kisgyerekeknek. Palacktartó állvány kg palackhoz termékünk most 4. Ft-os áron elérhető. Válasszon több, mint 2termék közül a bortartók és állványok kategóriában. Natúr fenyőfa italtartó polc db. Bortartó, palacktartó, csörlős és tartó állvány.


A furatok helyei elő vannak fúrva, így a szerelése rendkívül egyszerű. Mérete: 900x720x2mm.

Bimo álló bortartó és palacktartó. Fából készült bor, bortartó. Bükkfa borállvány üveg tárolására alkalmas. Kapcsolódó termékek. A szállításról mi gondoskodunk.


Szívesen tájékoztatjuk Önt e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csak Önön múlik, hogy kihasználja-e ajánlatunkat. Ez a palacktartó állvány kiváló eszköz a hűtőszekrény tárolókap. Kedvenc borai tárolására ajánljuk a palack elhelyezésére alkalmas gőzölt bükkből készült palacktartó állványt.


Natur, 174x80xcm. A palacktartó nem hiányozhat a nappaliból. Vintage bortartó állvány fa barna. Motorbicikli üveg és palacktartó akác fa fém vintage. Báreszközök, koktélalapanyok és különleges szeszes italok webáruháza akár ingyenes házhozszállítással!


A 7-munkanapos szállítási idővel feltüntetett termékek kiszállítását már nem tudjuk garantálni 12. Türelmüket és megértésüket.

Ha nem, akkor itt az idő, hogy felfedezd a csehmárka kiegészítőit és dekorációit , melyekkel egy kis francia bájt ésnosztalgiát . Ismered a Dakls márkát? Elegáns bortartó, esztétikus palacktartó számos konyhai kiegészítőnk között. A fém bortartó állvány traktor újszerű ajándék, aminek leginkább a traktoristák és a borimádók fognak örülni. Nem kell többé a kamrában rejtegetnie a palackot, . Mind a(z) találat megjelenítve.


Rendezés népszerűség szerint, Rendezés átlag . Csomagautomata 8Ft. Tudta, hogy ma könnyen vásárolhat bútorokat, lakberendezési . A borállvány két legyet üt egy csapásra. Egyrészt a finom borok tárolóhelye, ahol nem száradhat ki a dugó. Másrészt igazi szemfogó, mert rendhagyó . Hasonló termékek.


Tárolódoboz euro nagy . Vásárlás folytatása. Csak sötét pácolt tölgyfa színben rendelhető. Ft Nettó ár: 15Ft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.