2020. augusztus 14., péntek

Panirozó készlet

Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. A szett tartalmaz három,.


A tálakat egymáshoz lehet kapcsolni, tehát a húsok és más élelmiszerek panírozása nagyon . Orion panírozó tál készlet , db. Pillanatnyilag nem elérhető. A három egymásba kapcsolható, . Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Polipropilénből készült panírozó tál szett, db-os, méretei 35x23xcm.


Néhány gondolat a panírozásról. A rántott hús, rántott zöldségek a magyar konyha . Hús, hal, zöldségek panírozását szolgállja ez a kitűnő minőségű műanyagból készült praktikus panírozó készlet , amely tartalmaz 3db egymáshoz rögzíthető, . Presto műanyag panírozó szett . Tescoma Panirozó szett. Legfrisebb online webshop szett árak.


Háztartási webáruházunkban minden olyan . Egy szett a hús, hal, sajt, gomba, zöldség egyszerű és gyors panírozásához. Az ár a csomagban lévő darab tálra értendő. Nincsenek vélemények ehhez a termékhez. Rozsdamentes acél panírozó tál szett. Fedő jellemzői: Mosogatógépben mosható.


Anyaga: rozsdamenets acél. Vásárolja meg a Vaterán egyszerűen, akár regisztráció nélkül: 7Ft - Összerakható panírozótálca szett db-osTermék azonosító: . CikkszáA-USP-0Készlet. Garancia: Próbáld ki bátran!


Ez a termék megszűnt. Kérdés nélkül visszafizetjük az . Kapcsolódó kategóriák: tálca, panír , panírozótálca, panírozó tálca, összerakható tálca, panírtálca. WETEKOM részes INOX PANÍROZÓ EDÉNY KÉSZLET SZÉTNYITHATÓ ROZSDAMENTES ACÉL év GARANCIA. Három összeilleszthető tál csúszásmentes felület kezeléssel.


Hütőszekrényben, fagyasztóban, mikrohullámú sütőben és mosogatógépben is használható. Pác és panír Sztár Tupperware 6. Ft-os áron a Nutritiontrade webáruház TÁLALÓMESTER kategóriájában. Rendelj tőlünk még ma! Megosztás: facebook.


A kép bemutató jellegű, a megtekintett terméka darabból álló szett. A mellékelt méretek mindegyik termékre külön vonatkoznak. Panír szett darabból.


Háromrészes panírozószett máme skladem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.