2020. augusztus 13., csütörtök

Pákahegy anyaga

Pákahegy anyaga

Ez az energia aktiválja a folyasztószert, . A kötés körüli rézterület, a perforált lyukak, a PCB anyaga ,. Az ötletet a hobbielektronikán megjelent videóból merítettem. Olcsón, viszonylag jó minőségű hegyet készíthetünk. Forrasztó pákahegyek és.


Pákahegy anyaga

Milyen anyagból kell legyen a feje, vagy milyen egyéb tulajdonságoknak kell megfeleljen a páka ahhoz, hogy ne feketedjen (oxidáljon?) be egy idő után? Ahhoz, hogy az anyag felhasználható legyen a lejárati idejéig, bizonyos. A forrasztópákákon a pákahegy felületének ónozottnak kell lennie, legalább egy . A Páka tisztító anyaga sárgaréz tekercsekből készült, amelyek lágyabbak, mint a hegyek bevonata, azonban a maradék forraszanyag eltávolítására tökéletesen . Cserélhető páka és hegy. Anyaga : műanyag, teflon hegy. Páka hegy ,fűtőbetét, FORRASZTÁS,RAGASZTÁS, villamosság, barkács, mérőműszer, elektronika, kábel, vezeték, izzó, világítás, tápegység, ventilátor.


ET TIPUSÚ LAPOS PÁKAHEGYEK. Tipus, Cikkszám, Forma, Hegy méret. ET-H, WF-4ETH, Lapos, x 4mm. ET-A, WF-4ETA, x 7mm. Pillanatforrasztó (cseh) 230V ill. Réz forrasztócsúcs.


Pákahegy anyaga

Lámpa a forrasztási hely megvilágítására. Híradástechnikai és erősáramú elektromos . Ha jól viselkedik egy weller pákahegy ,akkor meleg állapotában egy nedves . A hegy anyagának változtatásával egyúttal változtatható a maximális . Egy tekercselt ellenálláshuzal (főtıtest) szolgáltatja a hıenergiát a pákacsúcsnak. Az ellenálláshuzal anyaga , átmérıje és hossza . A hálózati kábel anyaga szilikon. Bekapcsolás után a pákahegy a működési hőmérsékletet pár másodperc alatt eléri.


Szállítási idő: Raktárról, azonnal . EMOS forrasztó páka 125w. A készülék világítással ellátott. Elérhetőség: Raktáron. Gyártói rendelési szám. Weller SG pákahegy a Weller Profikit 1üvegező pákához.


Pákahegyek , Weller pákahegy , pákacsúcsok, Weller pákacsúcs és kiforrasztó pákacsúcs széles választéka az MRX-Magév-Rainbow Bt-nél. Lapos kivitel réz anyagból , forrasztáshoz vagy fa égetéshez is. Ha nem talált meg minden kellő . Hozzáadás a kedvencekhez. A szett tartalma:.


Miért pont az eleje melegedne fel ? A pákahegy végig rohadt vastag anyagból van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.