2020. augusztus 11., kedd

Örökbe fogadható kutyák

Nem mindig láto mi az, ami egy kutya szívében rejlik, de ha bízol benne, esélyt adsz neki, hogy megmutassa, mire képes. RÖKBEFOGADHATÓ KUTYÁK. Bővebben az örökbefogadásról.


Neme: Kérlek válassz! Mérete: Kérlek válassz! Kistestű, Közepes .

Ha átnézed a gazdira váró. Gazdája halála miatt keresnek új gazdit neki! Nagy mozgásigénnyel rendelkezik, aktív kutya. Vizsla vagy vizsla keverek talalt kutyus ideiglenes befogadotol orokbefogasi szerzodessel orokbefogathato. Kan kb vagy eves.


Olyan gazdat keresek aki a. Nagyon kedveli a többi kutya társaságát, boldogan játszik, szaladgál velük. Mindenképpen javasolt a kutyaiskola , hiszen a legfogékonyabb korban van, és bizony rá is fér. Honlapunkon szerepelnek az örökbe fogadható kutyák , macskák.

Mindegyik anyagánál a feltüntetett telefonszámon lehet érdeklődni. Mivel munkaidőben mi is . Rex Alapítvány gazdára váró állatai. Név: Zizi- jelenleg nem örökbefogadható ! Bizonyos kutyák nap karantén után új névvel szerepelnek adatbázisunkban! Egyedüli kutyának mehet csak. Oltva, chippelve, ivartalanítva fogadható örökbe.


Kóbor Szívek oldalán. Csak leinformálható gazdi jelöltnek adunk örökbe kutyát. KÉRDŐÍV – online kitölthető! Oltását követően ajánljuk örökbe fogadásra , családi kedvencnek. Barátságos, vidám kutyuska, más kutyák társaságát is elfogadja.


Selyem keverék lány Selyem év körüli, ében fekete, tüneményes, pásztor kutya jellegű leányzó. Tapolcán az Assisi Szent Ferenc Állatmenhely Alapítványnál. Gazdikereső, örökbefogadható felnőtt kutyák részletes adatlapokkal. Menhelyi és talált kutyák -cicák.


Talált állat bejelentése. Az örökbefogadás komoly döntés: Egy életről döntesz.

Kérjük, ha számodra szimpatikus kutyát látsz, ne állj meg a fotójánál, olvass el róla . Első esetben az említett állat örökbefogadható , ha a leendő gazda felelősséget. Szív- és bőrféreg tesztelés nélküli összeg kutya esetén 20. A leendő gazdinak ki kell jönnie a menhelyre, hogy bemutassuk neki a potenciális, örökbe fogadható kutyákat.


Kikérdezzük, hogy hova, milyen körülmények . Csak chipezett, oltott, parazitamentesített kutyát adunk örökbe , ivarérett korú. Nem szimplán örökbefogadni akarsz, hanem csodát tenni? Ma ismét egy örökbefogadható kutyussal ismerkedhetünk meg.


Egyesületünk a Hajdúszoboszlói Gyepmesteri Telepről és az utcáról igyekszik menteni az elhagyott . Milyen feltételekkel adnak örökbe kutyát az állatvédő szervezetek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.