2020. július 28., kedd

Wamsler salgó tűzhely

Wamsler salgó tűzhely

A fa- és széntüzelésű tűzhelyek a családi házak, nyaralók kedvelt főző-, sütő- és fűtő készülékei. Energiatakarékosságuk miatt újra népszerűek azokban a . Mátrafűtőber Kft. A gyártó megszüntette ennek a terméknek a gyártását, ezért nem rendelhető. Helyette javasoljuk . WAMSLER SALGÓ tűzhely bal oldali füstgázelvezetéssel - vásárlás online vagy személyesen szaküzleteink egyikében akár raktárról. A fával és szénnel is fűthető, hagyományos tűzhely fűtésre, főzésre és sütésre is egyaránt használható, a külső része zománcozott burkolatú, a tetejét . Kiváló ár-érték arány!


Wamsler salgó tűzhely

Klasszikus formájú, alacsony fogyasztású zománcozott fűtő és sütő-főző készülék ! Válogass a Jófogás. Szállítási információ: Az ár nem tartalmazza a kiszállítás díját. Salgó sparhelt tűzhely kályha.


Cikkszám, salgsut. Könnyedén vásárolhat bankkártyájával is. Wamsler salgó tűzhely. W teljesítmény, fa tüzelőanyag. Kialakítás szabadonálló.


Wamsler salgó tűzhely

Füstcsonk csatlakozás átmérője (mm) 1– felső, hátsó, . Rendeld meg még ma! A korlátot nem tartalmazza az ár, nem tartozék gyárilag. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Fűtőképesség (légm3).


Hőteljesítmény (kW) 5. A közismert nevén sparheltnek hívott tűzhely elnevezése németül sparher magyarul takaréktűzhely. Használati útmutató. Fa és széntüzelésű tűzhely.


Wamsler salgó tűzhely

Mivel a szilárd tüzelésű . TEA és SALGÓ tűzhelyek , a hatvanas-nyolcvanas évek. Kandalló, kályha, tűzhely. Tűzhely sparhelt - AgroSat. Egyéb kandalló, kályha. Domofire Márka nélkül.


Szűrés Alaphelyzet. Miben segíthetünk? Whirlpool- tuzhely -alkatreszek -Orczy Szerviz és Alkatrész áruház. Profi minőség barkács áron. Ft – Debrecen (Hajdú-Bihar megye). Siófokon előre egyeztetett .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.