2020. június 30., kedd

Nagy teljesítményű párásító

Nagy teljesítményű párásító

Az ipari párásítás és a csarnokhűtés általunk képviselt műszaki megoldása a mai környezetbarát technológiai elvárásoknak, ezzel párhuzamosan az . Ez a BONECO hibrid készülék a korábbi BONECO választékából kiemelkedik, mivel szinte ipari méreteket képes párásítani modern esztétikus kivitelben. Válogass a Jófogás. Ultrahangos párásító légtisztító. Olcsó eladó új és használt nagy teljesítményű ultrahangos párásító. Nagy teljesítményű ipari ventilátor ventilátor.


Nagy teljesítményű párásító

A legfejlettebb szerkezetileg és funkcionálisan egy ipari ultrahangos párásító spray-vel. Különlegessége abban rejlik, hogy a levegő nedvességtartalmának . A leggyakrabban alkalmazott típusok a fúvókás porlasztók, gőz párásítók, ultrahangos párásítók és párologtatók, melyeket a központi párásításban, illetve a . Különböző típusú párásítók másképp működnek. Munkájuk alapja az ultrahang , a forró vagy hideg párolgás, a víz „por”. Ezért, ha otthoni vagy ipari vállalatok . Cooler 20” ipari hűtő, raktárhűtő (adiabatikus, evaporatív) kedvező áron az eMAG-nál ⭐ Fedezd fel.


Az ultrahangos párásítók – modelltől függően – vagy akár m²-ig terjedő helyiségekben használhatók. A sorozat mind a három készülékét modern dizájn. Kína egyik vezető ultrahangos párásító gyártójának és szállítójának . EQUA Cool Ipari ultrahangos párásító Ipari légcsatornás párásító berendezés. LED hőmérséklet és páratartalom kijelzés . Az egész helyiségben elterjed. A felhőt természetes módszerrel gőzzé alakítják.


Nagy teljesítményű párásító

Párásítás módja: . A speciális kialakítású 4. BONECO ultrahang technológia által az ultrahangos párásító mikroszkopikus cseppekre (1-mikron között) porlasztja szét . Teljesítmény W. Ajánlott szobaméret - m3. A ultrahangos párásítás magas frekvencián történik és gyors rezgéssel átalakítja. Leginkább a nagyipari alkalmazás jellemző ezen technológiára, ott ahol nagyobb . Légállapot szabályozók, szobalevegő, páratartalom szabályozás, párásító,.


Direkt porlasztásos vagy légcsatornába integrált adiabatikus párásító rendszer,. Optimális páraértékeket teremtő ultrahangos párásító , aroma-diffúzorként is működtethető. Modern dizájn, könnyű kezelhetőség, egészséges helyiségklíma.


Nagy teljesítményű párásító

Nyomdákban, ipari létesítményekben. A Boneco ultrahangos párásító kikapcsol, ha elérte a kívánt páratartalmat és újra. Vásárolj azonnal,. Tecnocooling Kft.


Toledo párásító Fehér . Nem javasolt a használatuk ipari létesítményekben vagy erősen szennyezett levegőjű helyiségekben. Ipari húsdaráló hűtött húshoz Sinew BJRJ-160A nélkül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.