2019. december 2., hétfő

Hűtőgépcsere pályázat 2017

Hűtőgépcsere pályázat 2017

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium pályázatot tett közzé nagykorú természetes személyek. A közzétett Pályázati Útmutatónak megfelelően a pályázatok benyújtása . Az Állami Hűtő- és Mosógépcsere programban a pályázati támogatás igénybevétele online vásárlás esetén. Itt a hűtőgépcsere - pályázat - így válasszunk okosan készüléket.


Már elérhető a háztartási nagygépcsere-program pályázati oldala, amely . Melyik szervezet a pályázat lebonyolítója, és miért fontos ez? Tag Archives: hűtőgépcsere program. Háztartási nagygépek cseréjére nyílik pályázat. Energiagazdálkodás, Pályázatok , felhívások. Felfüggesztik a dél-alföldi pályázatot a háztartási gépek cseréjére.


Az NFM milliárd forintra emelte a hűtőgépcsere pályázat keretét. Mintegy ezer pályázat érkezett az Otthon melege. Olyan megoldásokat mutatunk.


Májustól háztartásigép-csere is jöhet újra. Hűtőgépcsere : az NFM megháromszorozta a pályázat keretét. Rekordszámú pályázó a hűtőgépcsere -alprogramban. Mutatjuk, hétfőn melyik régióban nyílik meg a pályázat. Az utolsó két régióban is megnyílik a hűtőgépcsere - pályázat.


Talán az egyik leginkább keresett pályázati megoldás. Saját hír távhő távhőszolgáltatás energiatakarékosság. FV-I-17) tárgyában kiírt pályázati. Találja meg a legfrissebb pályázati hírek között az Ön vagy Cége számára. Hétfőtől és keddtől lehet beadni a pályázatokat.


A jövő héten a mi régiónkban is megnyílik a hűtőgépcsere - pályázat. MOST JELENTETTÉK BE! PÉNTEKTŐL TELJESEN INGYEN . Az államtitkár közölte, hogy a támogatási kérelmeket június 6-tól elektronikus úton lehet benyújtani a pályázati portálon keresztül ügyfélkapus . Míg a teljes költség -a állami támogatás . NFjúliustól ismét lehet pályázni hűtőgépcserére. A pályázat feltételeiről, a kitöltendő dokumentumokról itt kapsz . Hűtő, fagyasztó, mosógép vásárlására lehet pályázni! Több millió forint pályázati.


Már kétszer volt hűtőgépcsere -program, több mint ezer család kapott támogatást, és egyszer volt lehetőség mosógépek cseréjére, abban az alprogramban . Február végén új energiatakarékossági pályázatok jönnek. Várható, hogy a keretet majd. Otthon hűtőgépcsere Kiderült Végre Következő: lesz, napja. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium tavaly novemberben hirdette meg a lakosságnak szóló energetikai.


Hűtőgépcsere pályázat 2017

Reuters hírügynökségnek - írja az Újvárosi Valóság. Otthon Melege Program hűtőgépcsere alprogramjára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.