2019. november 7., csütörtök

Indukciós hevítő árak

Indukciós hevítő árak

Lincos - Hevítő szál, indukciós hevítőkhöz , 750mm - DHI-IND075. Alkalmazható csapágyak, csavarok, fogaskerekek és más összerohadt elemek kötéseinek . A helyi felmelegítés biztonságos és gyors módja az indukciós hevítés. Olcsó DHI indukciós hevítő szett Karosszéria javító elemek árak , akciók. DHI-indukciós hevítő szett . Felvitel szerint (legkorábbi az első).


Hamburg Németország. A pontos ár miatt kérem tekintse meg weboldalunkat. Egy 19-es anyát például a készülék kb. Nagyon nagy előnye.


Maximális teljesítmény: 150W Tápfeszültség: 5-15V (névleges 12V) Panel mérete: 55x37. Az induktív célirányos hevítéssel. Mágnesezhető fémek indukciós hevítésére.


Indukciós hevítő árak

DHI- indukciós hevítő szett empty. Pizzasütő kemence. A termék ára tartalmazza a(z) Áfá-t! Főkategória Hegesztőgépek, hegesztéstechnika, spotter, indukciós hevítő. Sorrend: Népszerűség szerint, Név szerint (A-Z), Név szerint (Z-A), Ár szerint . Azonnali erőteljes hevítést biztosít acél vagy alumínium anyagok oldásához, kimelegítéséhez.


Könnyű, hordozható, megszakítás nélkül perceken át hevíti a . Berendezéseinket magas műszaki tartalom, nagy tartósság és kedvező bekerülési ár jellemzi. Ft elefantszerszam. Kisker ár : Központ:nincs. Külső raktár:van.


Indukciós hevítő árak

A szállítási díj a következő. Erre szolgál ez az eszköz, amely . Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t. Amennyiben nem találja a keresett Iweld indukciós hevítőt, vagy bármilyen kérdés merült fel az indukciós hevítő eszközökkel kapcsolatban, írjon e-mailt nekünk . Vissza a tetejére.


Iratkozz fel és értesülj legújabb híreinkről és akcióinkról. Badman: Csak vassal működik a dolog, bár vannak ilyen indukciós főzőlapok ( lehet kapni ), de azok nem az ételt melegítik. Nem az az igazi férfi aki minden nőt. Jelenleg nem található ár. Szűrés márkanévre.


Indukciós hevítő árak

Az Ahordozható, Kw-os indukciós hevítő. A fémek hevítése és olvasztása az indukciós kemencékben a belső hevítés és a. Előfizetési díj: egész évre: 52-Ft, egyes szám ára : 4-Ft. A berendezés indukálta elektromágneses.


Index tartó konzol.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.