2019. november 22., péntek

Hurka kolbász sütése savanyú káposztával

Finomabb lett, mint gondoltam, megéri elkészíteni! Hozzávalók db kicsi nyers . Most sem mondjuk, hogy miénk a tuti recept , mert szerintünk olyan. Egyszerű darabnak.


Mióta kipróbáltuk, csak így készítjük!

A saját konyhádban is könnyedén készíthetsz disznósajtot , nem kell hozzá különleges alapanyag, vagy eszköz! Az íze azonban sokkal finomabb mint a boltban . Aug Kóstold meg egyszer az igazi, házilag készített disznósajtot és többé nem veszel a boltban az biztos! Szatmárba a disznósajt készítés szorosan hozzátartozott a disznóöléshez.


Ennek természetesen takarékos és praktikus szempontjai voltak. Házi disznósajt ? A disznó fej húsát . Szinte minden egyes disznóvágáskor készül egy szép nagy darab.

Most megosztom Veletek az egyszerű receptet. A hagyományos disznósajt. Ahogy kész a disznósajt , akkor mehet vissza az abalébe és lassan kb.


Készítsünk házi szalámit, a böllér régi bevált receptje alapján! Cimkék: préshurka, prezbors, avartli, disznófősajt, dóba, taba, dob, disznósajt , véres disznósajt , sváb disznósajt , erdélyi bőrsajt, ökörszájsajt, mágnás sajt. A gyomrot éjszakára sós vízbe áztatjuk, majd alaposan kimossuk. A zsemlét tejbe áztatjuk.


A tarját és a dagadót vastag kockákra vágjuk. Nem mellesleg pont olyan . Sokkal finomabb mint a bolti variációja! Elolvasván néhány kortárs receptet , hiányérzete támad: hogy csináltak disznósajtot a paprikakorszak beköszönése előtt?


Tényleg csak véres narancssárga . Disznósajt házilag – Te is meg tudod csinálni! Kattints ide és olvasd el, hogyan készül ez a különleges receptet a(z) Erika receptjei családnál! Készíts te is saját kezűleg isteni finom disznósajtot!


Ezt a disznósajtot , mint házi csemegét húsvéti ünnepekre ízletes meglepetésként . A recept hozzávalói ( személyre).

Mennyei Csemege disznósajt , két fajta húsból, házilag recept ! Az itt szereplő recept a főtt, kicsontozott disznófejet fűszerezve gyolcsruhába . Más néven: disznófősajt, préshurka, prezbors,. Húsételek, szárnyasok, tészták. Receptek mindenkinek, az amatőröktől a profi szakácsokig. Disznóvágás receptek : disznóhús feldolgozás, kolbász, hurka receptek , disznósajt , disznótor receptek.


Segítség mindazoknak, akik disznóvágásra készülnek. Válogass több ezer recept közül. Ha egyszer megkóstolod ezt biztosan szeretni fogod.


A sertésfejet, - csülköt, - és nyelvet a sóval bedörzsöljük, és így 7-napig állni hagyjuk, közben. Ujjnyi vastagra szeleteljük. Sózzuk, borsozzuk.


Elkészítés: A sertésfejről lefőzzük a húst, . Undi aszpikos disznósajt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.