2019. szeptember 30., hétfő

Gyors túrós rétes

Túrós rétes réteslapból recept képpel. Hozzávalók és az elkészítés. A jó rétes alapja a tökéletes réteslap, ami gyakorlatot és időt igényel!


Most viszont a kezdő háziasszonyok is bátran vállalkozhatnak rá! A gyors túrós rétes kalória és tápérték tartalma: Kalória: 3kcal.

Szénhidrát: g. Az adatok 1g mennyiségre . Szerző Web Cukrászda. NoSalty-feliratkozasVicikó szakácsunk receptje: Nincs storyja. Most egy olyan sütemény következik, ami az összes hagyományos sütési technológiával szembemegy: a nedves. Feltöltötte: Mindmegette.


Ez egy gyors túrós süti, amit nagyon egyszerű elkészíteni. Pillanatok alatt összeállítható, utána már minden a sütő dolga.

Alig félóra alatt elkészül, isteni finom, és az egész család szereti! Friss eperrel vagy épp barackkal párosítva a túrókrém, ropogósra pirult rétestésztába töltve isssssteni lesz! Ez a túrós rétes szelet receptje.


Oetker ínycsiklandóan finom receptjei közül! A bólyi túrós ráadásul olyan egyszerű és gyors , hogy még időhiányra sem. Meggyes- túrós rétes recept elkészítése: A meggyet sütés előtt pár órával (v. előző nap) magozzuk ki, és cukrozzuk le, majd alaposan csepegtessük le mielőtt a . Szuper gyors túrós pite.


Puha finom tészta, dugig töltve túróval ! Töltelék: 50dkg túrót 3egész tojással kikeverünk, majd hozzáteszünk 25dkg cukrot és 5dkg . Darás-meggyes és túrós rétes az egyik kedvenc receptem! Ezt mindenkinek meg. Mert ki gondolná, hogy az eredeti, asztalon húzott rétes gyorsabb és egyszerűbb verzió, mint a hamis párja ? Jég-Pék gyorsfagyasztott túrós rétes 8g.


Mákos rétes Almás rétes Meggyes rétes Meggyes-mákos rétes Egyedi rendelés (epres, szilvásstb) . Recept gyűjteményében! A krémes jeges szelet egy gyors édesség, ami nagyjából egy óra alatt. A réteslapot hagyjuk kiengedni.

Megkenjük az olvasztott vajjal. A margarint kikeverjük. Almás- túrós rétes elkészítése: A tésztalapokat kiterítjük. A fehérjéket kemény habbá verjük.


Ezután elkészítjük a tölteléket. A többi hozzávalókat . Házias íz, igazi leveles tészta. A túrót villával összetörjük. Fogyasztói ár: 9Ft. Gyorsfagyasztott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.