2019. június 4., kedd

Vontatott gréder

LTK vontatott gréderek kedvező áron,garanciával -5-3-5-m munkaszélességben - acél késsel,gumi lappal - mechanikus vagy hidraulikus szögállítás. LE-s traktorokhoz. Mumgép Gréder FG100.


VG 3vontatott gréder. Válogass a Jófogás. Ft Nettó ár: 04000Ft. Függesztett vagy vontatott gréder , útgyalu. Ez a gréder az alföldön homokos és fekete kötött földön is dolgozik ahogy a videóból is látszik.


TerraKing vontatott gréder -2. A grédersorozat legrobosztusabb és egyben legnagyobb tagja. Elsősorban kötött talajokra, nagyobb, erősebb . Bérlés helyett érdemes befektetni: a kedvező árnak köszönhetően a vontatott gréderek akár egyetlen év alatt is visszahozhatják az árukat. Szállítás megoldható!


Vontatott gréder

Gardánnal hajtott excenter tengely kb. Már most gondoljon a télre és rendelje meg időben. Hótolók, univerzális tolólapok, univerzális vonólapok, gréderek kaphatóak . R ÉS ELÉRHETŐSÉG MEGBESZÉLÉS ALAPJÁN Sok más gép van kínálatunkba a weboldalunkon ! Ezzel a géptípussal árban a legkedvezőbb grédert kínáljuk ügyfeleink számára. Alkalmas olyan kisebb . Szögállítás oldalirányba. Ez idő óta három típuscsoportot . S gréderek a hárompont felfüggesztéshez kétféle kialakítással választhatóak, hogy.


Keyboard Shortcuts. A hengernek vontatott változatát is gyártják, ez az AH 1és az ARW 200-as. Y földgyalu ( gréder ). Földmunkák gépesítése – dr. T meghajtás szerint.


Vontatott gréder

T nyesési mód szerint. Lépjen kapcsolatba a használt gréderek kereskedőjével. Eladó használt gréderek eladó! Részletes információkért, klikkeljen a fényképre vagy a termék nevére . Címkék: Földgyalu, gréder , Találmány, mezőgazdaság, Szolnoky László, vontatott útgyalu. Hozzászólás írásához.


Megajánlott termék megnevezése: MUMGÉP VG3vontatott gréder. H-P: 6:- 14:30. VONTATOTT GRÉDER. Minden jog fenntartva.


Vontatott gréder

Kołaszewski CZTL vonólapok, gréderek Javasolt felhasználási terület: barázda behúzásra, terepegyengetésre és rendezésre, földutak karbantartására, . AKPIL kombinátor 2. RYLEC, így az önkormányzati tulajdonú külterületi földutak kezelése, állapotjavítása, . PG 12-es vontatott gréder ROME márkanév alatt több erdészeti célú gép is készül. Hazánkban például már régóta használják a tuskózás . PG-12-es vontatott gréder. Vontatott gréder (adapter).


Az opcionális tételek lehívására a szerződés teljesítési . A pályázat keretében lehetőség nyílik vontatott , és függesztett munkagépek ( gréder ) beszerzésére, amennyiben a pályázó rendelkezik erőgéppel (traktorral). A vontatott gréderrel gyorsan és hatékonyan tudunk minden önkormányzati .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.