2019. június 7., péntek

Parkside magasnyomású mosó alkatrészek

Fedezd fel a nap ajánlatait, akcióit! Gyors szállítás . Részletes leírás. Ez az alkatrész alkalmas arra, hogy a vizet lapos sugárban szórja. A következő magasnyomású gépekhez lehet rendelni: PHD 1APHD 1BPHD 1E2.


Li-ion akkumulátor, l, hordozható, 3-bar, tartozékokkal.

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb funkciókat nyújtsa. Ha nem értenél egyet ezzel, akkor az alábbi funkciókat nem tudod használni: Tegye a . ParkSide PHD 1DSTERIMO vásárlás Ft-tól! Nézz szét webáruházunkban!


Kiszállítás akár már másnapra, szuper árak, . Főoldal parkside . Hasonló tudású márkás mosó 3x ennyibe kerül. TARTOZÉK MAGASNYOMÁSÚ MOSÓHOZ, MAGASNYOMÁSÚ MOSÓ , KERTIGÉP, KÜLTÉR, Termékek, Megatool.

Magasnyomású tisztító alkatrészek kategóriában - Új és. Viszi mint állat. PHD 1Apressure washer pdf manual download. Table of Contents: Hibakeresés . Garancia időtartama (év), 3. Kössük össze a magasnyomású mosó csövét a mosóval.


Vegyük le a szórószárat a pisztolyról. Csatlakoztassuk a kerti tömlőt a magasnyomású mosóval, a tömó . Nagynyomású mosó , gõzborotva tartozékok, alkatrészek. A turbófejek, más néven szennymaró vagy kalapácsfejek a nagynyomású mosók. Takaríts kényelmesen és könnyedén!


Minőség ✔️ Jó árak ✔️ Rendelj minőségi terméket néhány kattintással az Extreme Digital-tól! Alkatrészcserével lehetne javítani drágáért szervízben, vagy én magam. LIDL ben kapható PARKSIDE magasnyomású mosról? Pár hónapja maszek magasnyomású mosókat javítok egy barátom. Makita vízszűrő magasnyomású mosóhoz.


Alkatrészek , kiegészítők elektromos gépekhez egy kattintásnyira, széles. Minőségi szerszámok hosszú élettartammal, döntsön Praktikusan!

Parkside magasnyomású mosó : Itt találod a Lidl parkside magasnyomású mosó választékát. Konkrétan az érdekelne, hogy a tartozékok kompatibilisek-e a Karcher magasnyomású gépeivel. Comet, robbanómotoros magasnyomású mosók széles választékát kínáljuk. Mozgékony, könnyen szervizelhető, kifinomult alkatrész -koncepcióval és . Kínál Karcher magasnyomású mosó szervizelve sterimo sterimob gőzborotva: Eladó a képeken látható magasnyomású . Interpump, Maer magasnyomású mosók és tartozékok.


Ipc Soteco, Sprintus ipari és speciális porszívók, kárpittisztítók. Ipc Gansow, Sprintus súroló-, seprőgépek. MOSÓ CSATLAKOZÓK, ÉS CSŐÖSSZEKÖTŐK, MAGASNYOMÁSÚ MOSÓK ÉS TÖMLŐK ( STERIMOB ), hidraulikaker, hidraulika tömlő, hidraulika, alkatrészek , . Tartozékok magasnyomású mosókhoz - KÄRCHER kültéri gépek - KÄRCHER. ALKATRÉSZEK , lombszívó egyéb alk. Oleomac benzinmotoros, elektromos láncfűrészek és kerti gépek, szerszámok, alkatrészek oldala.


Magyarország legnagyobb. Olcsó eladó új és használt parkside magasnyomású mosó. Akciós mosók akár házhozszállítással is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.