2019. június 17., hétfő

Gn edények méretei

A konyhai eszközök szabványos GN méretei : GN méret. Talán mégis meglepő, hogyha számszerűsítjük a . A GN-edény három mérettel rendelkezik. Szélesség, hosszúság és mélység.


Ebben a videóban egy rövid . GN edények kedvező áron a gasztronayker.

Nettó ár: 51- HUF. Bruttó ár: 64- HUF. Termék összehasonlítása . Ez a méret kettes, illetve hármas osztással adja a többi edény méretét. Perforált betétek, elválasztó sínek, polikarbonát búrák, . Méret : 530x325x20. Rozsdamentes acélból készült edény.


Alkalmas tárolásra és sütésre egyaránt.

Kerekek átmérője. ROZSDAMENTES GN EDÉNYEK. EN 6SZABVÁNY SZERINTI KIVITELBEN. FA nélküli mm méretek.


Ipari melegen tartó db 1. A Gastronom ( GN ) edények felhasználási területe a . Válasszon méretet a baloldali menü alapján. Erre az univerzális edényfedőre a Gastronorm szabványméretei érvényesek, tehát . Az étel tárolására . A vendéglátóiparban napjainkban már széles körben elterjedt Gn edények a nemzetközileg elfogadott Gasztro-Norm szabvány méreteinek és előírásainak . Tepsik és tálaló-tároló edények rozsdamentes acélból, óriási választékban, kedvező áron! Külső méret : 5x 3mm.


Sarkokon bevésett. A gasztronorm edények könnyen tisztíthatók és fertőtleníthetők, ellenállnak a . Disponibilità: Disponibile. Tasse escluse: 3. Teljesítménye 230V, 2KW. INOX-PRO pezsgősvödör .

Feszültség: kW. Jelöléssel az edény falán a tartalom ellenőrzéséhez, a méret az edény felületébe préselve. Anyag: rozsdamentes acél kivitel. Tálaló vagy tároló fedelek hozzávásárolhatók. GN pároló edény megtartására.


Tulajdonságok és méretek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.