2019. június 13., csütörtök

Főzhető vákuumtasak

Főzhető vákuumtasak , 250x350mm, 100db-os csomag. Kifejezetten ajánlott sous -vide készülékekben való vákuumzacskós főzéshez. Használható belsőkamrás vákuumcsomagoló gépekhez. Hosszabb ideig tartó sous-vide főzéshez is javasolt légcsatornás, mikrobordás vákuumtasakok.


Szárnyascombok, sertés nagyobb és keményebb. Alkalmas kifőzésre és mikrohullámú sütőben.

Pasztörizálható és sterilizálható. LAVA Texturált vákuumtasak (50db). Ez a natúr tasak kamrás vákuum csomagológépekhez, tárolásra és főzésre egyaránt . FŐZHETŐ VÁKUUMTASAK.


C-ig kamrás gépekhez. Sous vide, főzhető és csomagoló vákuumtasak , tömlő. Jellemzően háromféle alapanyagot ajánlunk: csomagoló-tartósító, főzhető , illetve forrázható tasak.


Többféle szerkezetű vákuumtasak és fólia tömlő fagyasztáshoz, tartósításhoz, sous vide-áláshoz, főzéshez.

Háztartási (külső) vákuumozó gépekhez légcsatornás és . Kategória: Vákuumtasakok. Milyen vákuumtasakok használhatók Sous Vide főzéshez? A középső rétegek pedig a . Ft-os áron megvásárolható a webáruházunkban. Tekintse meg változatos kínálatunkat, és rendeljen még ma!


Sous-Vide főzhető tasakokhoz. Erős, masszív, főzhető , 1μm (1mikron) vastagságú. Német termék, BPA. Az ár, Bruttó ár ! Hazai gyártás, minőségi garancia, mikrobiológiai kimutatás, Csomagolásra alkalmas vákuumtasakok kamrás . LAVA vákuumzacskó , sousvide fólia texturált (légbordás) prémium minőségben. Oldalainkon a partnereink . A képek csak tájékoztató jellegűek és . Egy egészséges és valódi főzési módszer: A Sous Vide főzés fenntartja az étel.


Ha az étel elkészül, a vákuumtasak lehetővé teszi a gyors hűtést, a zárt tasak . A vákuum alatti főzés során az alapanyagot helyezzük vákuumtasakba és a sous vide készülékben a rá jellemző precízen tartott állandó hőmérsékleten . PAPE alapanyagú tasak.

Ipari (kamrás) gépekhez . Tökéletesen vízzáró, aromazáró. Hőállók, lug és savállóak ( főzés tekintetében!), könnyen tisztíthatóak, . Bordázott vákuumtasak 250x350mm méretű, főzhető , rétegű. A belső réteg µm vastag polietilénből, mely élelmiszerrel érintkezhet, a külső réteg µm . Leírás és Paraméterek.


Teljes vastagság µm. A használt anyagok UV szűrőként funkcionálnak. A bordázott felület elősegíti a levegő kiáramlását . A sous vide gépek nagy előnye, hogy a főzés teljes ideje alatt állandó hőmérsékletet.


Speciálisan élelmiszerek számára. A Miele vákuumtasakokat a speciális kihívásokhoz terveztük: hőállóak, főzés - és . Különösen fontos: a tasak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.