2019. június 6., csütörtök

Forrasztózsír

A forraszanyag és a forrasztózsír. Alkalmazás: Fehérbádog és ólmozott lemezek lágyforrasztásához, valamint vörösréz és sárgaréz . Gyártása megszűnt! Forrasztózsír rézcsöves rendszerek forrasztásához. Anyagok fémtiszták, oxidmentesek legyenek, arra, hogy mi nem . C szerinti kontakt forrasztó paszta használata előnyös vörösréz és vörösréz ötvözetek, nikkel és nikkel ötvözetek. Folyasztószerek, forrasztást segítő anyagok.


Forrasztózsír

Vastag forrasztásokhoz használatos, ahol nagyon vastag forrasztásra (nagy hő mellett) van . Oldal nyomtatása. A legelterjedtebb forraszanyag az ón, bizonyos változata forrasztózsírt is tartalmaz, ami letisztítja a felületet. Rothenberger - forrasztó zsír 20g kedvező áron az eMAG-nál ⭐ Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG.


Csomagolás mérete: 1. További dokumentumok. Jó kötést biztosít pl. Nettó ár: 3Ft. Bruttó ár: 4Ft). Ebben a cikkben fogjuk megvitatni fluxus.


Forrasztózsír

Attól függ, hogy nekik a minőség és a megbízhatóság a forrasztás, . A megadott csomagolási egységet, mint kiszerelési egységet nem áll módunkban bontani. Kérjük vegye figyelembe, hogy. A CFH FM 3forrasztózsír oxidoldó réz és rézötvözetek lágyforrasztásához, általános forrasztómunkákhoz alkalmas. A Combiflux forrasztózsírok előnyei abban mutatkoznak, hogy a fémoxidképződést meggátolják, a forrasztó könnyen folyik, előmelegítéskor nem fúvódnak fel és . Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó forrasztózsír kategóriába tartozó termékek árait! Many translated example sentences containing forrasztózsír – English- Hungarian dictionary and search engine for English translations.


Ajánlott nettó kedv. Oxidoldó réz és rézötvözetek lágyforrasztásához, általános forrasztómunkákhoz. Elektromos forrasztópáka E15. Kosárfunkció bejelentkezés után érhető el. Németország A gyártó honlapja.


Forrasztózsír

Kapcsolódó termékek. Kiforrasztó pumpa és huzal. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása. Ft shop ár: 3Ft. Raktáron, várható szállítás 1-nap!


Nincs raktáron: Eladási ár az üzletben: 1. Számos lefordított példamondat tartalmazza a(z) „ forrasztózsír ” kifejezést – Angol -magyar szótár és keresőmotor angol fordításokhoz. Országos üzlethálózat szaküzlettel. Közel éve az elektromos világ .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.