2019. június 10., hétfő

Forge of empires pontozás

Forge of empires pontozás

Ugrás a(z) Épület pontok részhez —. A pontok kiszámítása különbözik a Nevezetes épületeknél és a többi épületnél. Hírek › Játék forum. Kezdjük egy kis emlékeztetővel: a pontszámod az alábbiakból áll: Csata pontok. Minden csata pontja, amit megvívsz, beleszámít a pontodba.


Forge of empires pontozás

Mik azok a Forge pontok és hogyan szerezhetek? Tervezitek új korszakok indítását? Hogy kaphatok pontokat a toplistához? Az embereim boldogtalanok.


A Forge pontok adnak lehetőséget a birodalmad előrejutásához. Szükséged lesz rájuk az új technológiák kikutatásában és a termékek . A települést sikerült azóta 80. Ez köszönhető a pvp pontoknak , még mindig a . Azonban, a nevezetes épületek nem maguktól épülnek fel, hanem Forge Pontokkal tudod.


Forge of empires pontozás

Medál, Forge Pontok , Tervrajz az adott nevezetesből). A haderő pontok amiket a céhnek szereztél, a napi váltáskor hozzáadódnak a céh pontjaihoz. Aránytalan stratégiai erőforrások (nyersanyagok, Tudáspontok stb.).


Forge of Empires -ban állítólag elég hatékonyan felléptek a pushing . Mivel a játékban szereplő fizetőeszközök, például a prémiumpontok , szimuláltak, ezekben az esetekben prémiumszolgáltatásokról és nem valódi pénzről . Alapszabályok: Ha zöld - Helyes - azt jelenti eltalálta hogy ott van, de ez még NEM jelenti azt, hogy nem lehet ugyanaz a termék máshol is. Ahogy ezek a meghívott játékosok szintet lépnek, vagy aranyrögöt költenek, te barátság pontokat kapsz. Ezek a pontok folyamatosan nőnek, . In Pax Pamir, players assume the role of nineteenth century Afghan leaders attempting to forge a new state after the collapse of the Durrani Empire.


Forge of empires pontozás

Latest Events Overview 1. Seasonal Events 1. Special Events 1. Historical Quest lines 1. Vedd át egy város irányítását és légy egy lélegzetelállító királyság vezetője. Haladj végig a történelmi korszakokon, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.