2019. június 11., kedd

Elin szárítógép használati útmutató

Tekintse meg és töltse le a PDF-formátumot, tekintse meg a gyakran ismételt kérdésekre adott válaszokat, . Hogy megtalálja utasítások felkeltettük érdeklődését, kérjük, kattintson az nyelvek. Kondenzációs szárítás. San Francisco elin szárítógép használati útmutató.


Tárolja a használati utasítást a szárítógép közelében.

Ruhaszárítógép használata , mire ügyeljünk. Hőszivattyús vagy kondenzációs. A csomagolás megóvja a szárítógépet a szállítási. B energia osztály. Megvilágított belső dob.


Ruhák előkészítése a szárítógéphez. Használati Útmutató.

Ma már nem ritka a számítógép sem. Vannak egyszerű és igen. Elöre is nagyon . ELIN WM AAA KEZELÉSI UTASÍTÁS Biztonsági előírások A háztartásunk. Elin mos, szárítógép. Van valakinek Privileg 880CD típusú szárítógéphez.


Szárítógépben normál hőmérsékleten szárítható Szárítógépben. Ne tegyen szennyes ruhát a szárítógépbe. ELLENŐRIZZE A LEERESZTŐ TÖMLŐT ÉS A VÍZTARTÁLYT. Ellenőrizze, hogy a szárítógép hátulján lévő leeresztő . Amennyiben a szárítógépet egy mosógép te‐ tején szeretné elhelyezni. A program elin ‐ dítása előtt kösse . HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ.


LCD kijelzővel kg ruhatöltet szárítóprograUniverzális, Frissít, Gyengéd . Van hozzá használati útmutató de magyar sajnos nincs, de könnyen megtanulható a kezelése.

Gyártó: Bosch Modell: WTR85V00BY Leírás : Textilkímélő szárítás a szenzitív szárítórendszerrel A szenzitív szárítórendszer miatt a mosott ruhát a minden . MANUAL DE UTILIZARE. Természetesen a használati útmutatóból kapsz majd némi iránymutatást, hogy . Have a question about the ELIN KWT 6but cannot find the answer in the user manual? Perhaps the users of ManualsCat. Leszámolunk tesztekkel és számításokkal a szárítógépek körül kialakult tévhitekkel. A használati utasítás és a programtáblázat legyen kéznél, . A készülék egyéb céllal történő használata nem minősül rendeltetésszerű használatnak, illetve tilos.


Mašina za sušenje. Priručnik za korisnika. Nálunk sokféle típusú és márkájú háztartási géphez talál alkatrészt. Ha nem tudja , hogy mire van szüksége, akkor az azonosításban díjmentesen segítünk!


Böngéssze és töltse le termékeink használati utasítását egyenesen a weboldalról PDF formátumban - csak válassza ki a termékkategóriát, . Nem szabad ki nem mosott. A szárítóban nem szabad vegyt- isztított ruhát szárítani. Ne szárítson mosatlan ruhaneműket a készülékben. A sütőolajjal, növényi olajjal, acetonnal, alkohollal , .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.