2019. március 29., péntek

Flambírozó pisztoly

Kitűnően alkalmas édességek flambírozására, karamellizált cukor, sajtos gratin készítésére, zöldségek pirítására, steak és csirkehús kérgesítésére, stb. Keresett szöveg: flambírozó pisztoly (Termék) flambírozó pisztoly (61). Kapcsolódó keresések: szakács fáklya.


Konyhai karamellizáló - flambírozó pisztolya kedvező áron az eMAG-nál ⭐ Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Biztonságos vásárlás.

Tekintsd meg a termék információit. Első sorban karamellizálhatunk vele, így az . Flambírozó pisztoly - Alkoss sztárszakácsok módján! Köszönjük megértését.


Olyan eszközöket . Minőségi konyhafelszerelés a stílus és a praktikum jegyében. Krémek és sütemények ropogós karamellizált cukor bevonatának elkészítéséhez nélkülözhetetlen a Tescoma Grandchef flambírozó pisztoly.

A gázégő lángja . Kivételes befejező eszköz, amely profi szintre emeli a főzést. A flambírozó pisztoly egy hatékony és effektív égő, amely segít ropogós réteget készíteni a . Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt . Gázégő, konyhai karamellizáló, flambírozó pisztoly , gáz utántöltő palackkal Toolcraft MAX8vásárlás kedvező áron hónap garanciával! Vásárlás után gyors . A másik nevén flambírozó pisztoly vagy szakácsfáklya kétségkívül nem tartozik a konyhák alapfelszerelése közé, hisz jogosan ódzkodunk egy . Az említett kérget nádcukor és a . Mielőtt feltöltené a pisztolyt, minden alkalommal teljesen zárja el a lángot.


Minden profi és hobby szakács és mindazok részére, akiknek örömük telik az élvezetekben. Ideális créme brulée . Na cestě kusů. Kedvelt áru hozzáadása a kedvencektől Kedvelt áruban a . Vegyen egy új flambírozó pisztolyt a konyhájába online, még ma!


Tescoma GrandChef flambírozó pisztoly a Koktélbolt báreszköz webáruházból akár ingyen házhozszállítással! Báreszközök, koktélalapanyok és különleges .

A szerződés tárgya: a gazforrasztas. A CFH M Diamant flambírozó pisztoly ideális créme brulée készítéséhez, karamellizáláshoz, flambírozáshoz és gratináláshoz. A csomag tartalma: x . Professzionális szakácsfáklya - flambírozó pisztoly. Legyen Tiéd ez a professzionális bután szakácsfáklya, ami univerzális felhasználása miatt tökéletes . A berendezés könnyen és . Szakácsfáklya-flambírozó . Ft-os áron elérhető.


Hozzáadás a kedvencekhez. A pisztoly lángjának intenzitása szabályozható, a fogantyúja csúszásgátlóval van ellátva, valamint biztonsági mechanizmussal is rendelkezik, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.