2019. március 28., csütörtök

E46 320d adagoló

Válogass a Jófogás. Bmw E( E) adagoló (nagynyomású üzemanyag pumpa). Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Van egy 318d-m ami adagoló (vp 44) hibás volt.


RIDEX REMAN Adagoló. BMW EAdagoló.

Kategória: Üzemanyagellátó rendszer. Felújított adagoló. Ha a 1lovas adagolósat vesze ott az adagoló elektronikával(HDK)szokott gond lenni . Vagy a hibás adagolóját felújítjuk. Hívj Megeggyezünk! Archiváltuk a hirdetést!


Mennyi a 320D adagoló ára használtan? Bár, csak az adagoló hibáknál, de én ide küldtem el a rossz alkatrészt. A hozzáállásuk nagyon korrekt.

Törökszentmiklós július 13. Kínál Vpadagoló : 136le bontott jó állapotú. Még a működőképes kocsin van! Tesztelhető állapotban. Gyári-bontott alkatrész, beépítési garanciával.


Hibátlan, szakszerűen kibontva. Első téma amit felvetnék és gyakori kérdés: mekkora adagoló. Digitális programozható Chiptuning . A VP adagoló főképp az alábbi típusú autókban találhatóak meg. Alkalmazható adagoló rendszerek:. BMV 318d LCI ( E), 320d ( E), 320Cd LCI ( E), 320d LCI ( E), 320td ( E), 325d (E90), 325d M LCI (E90), 325d A . Es onnantol adagolo vagy amiket mondtal lesz a hiba forrasa.


Aztán tegnap megint nem indult, üzemanyag probléma. Hiányzó: e‎ 320d. VPés VP44-es adagoló elektronikák javítását vállaljuk éves garanciával. Bosch száCsere . Olcsó eladó új és használt bmw tds adagoló fedél.


Olcsó Bmw Tds Adagoló Fedél Bmw 5tds adagolo.

Használt Árösszehasonlítás. Gondoljunk bele, hogy a common rail még gyerekcipőben járt, az adagolóporlasztót pedig – személygépjármű-motoroknál – csak a VW-csoport favorizálta. Minőségi, márkás Üzemanyagszivattyú hatalmas választékban! Az adagoló hibájának felméréséhez és a javítás költségeinek megállapításához technológiai okok miatt szét kell szerelnünk a hibás adagolót. D amugy meg VP adagolós.


CR ről nem sokat tudok de halnak. Eladó egy felújított Bmw 320d VP44-es adagoló elektronika. Székelykeresztur.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.