2019. március 26., kedd

Duplungolás

Az asztalosiparban duplungolás alatt, két mm vastagságú lap összeragasztását, és egyidejű élzárását értjük. A duplungolás által, egy . A látvány egy vastag . Lapszabászatunkon az összes színből vállaljuk két bútorlap egybe illesztését és élzárását (duplungolását). Az így elkészített lap anyagvastagsága . Maximum 60mm -ig vállaljuk, az alatti tartományban bármilyen vastagsággal, mely a .

Két 18mm vastag lap összeragasztását értjük rajta. A lapok teljes felületen fedik egymást, ezáltal elérve a dupla vastagságot. A szó a német szakzsargonból . Az alapvető lapszabászat és élzárás mellett kérésre elvégzünk kisebb asztalosmunkákat pl. Ebben a videóban megmutatunk olyan technikát, amivel otthon könnyen, gyorsan és egyszerűen bútort.


Célunk, hogy Önt a legjobban segítsük a bútora anyagának kiválasztásában, ezért megpróbáljuk összegyűjteni a legfontosabbakat. Megpróbáltuk felépíteni. Státusz: Készleten.

Többféle élmegmunkálással tudunk pultot készíteni a legjellemzőbbek a fózolás, vékonyítás, duplungolás (élvastagítás), melyeket a fotókon is láthat. KERESZT: Keresztirányos méret élzárása oldalanként jelölve (= vékony élzárás , = vastag élzárás ). Törökbálint, MM ipari Park. Honlapunkon megtalálható a munkalapok szakszerű szerelését bemutató videó:. Szállítóvágás táblánként max. Egy alkatrészen több megmunkálás is . Ft, mármár, Ft, 0. Az árajánlat tájékoztató jellegű, mivel a speciális megmunkálásokat ( duplungolás , CNC-megmunkálás) egyedileg kell kalkulálnunk.


Segítségükkel duplungolás nélkül készíthetünk 60mm vastag munkapultot, vagy zárhatjuk le látványosan a 38mm vastag munkalapjaink élét. Egyéb megmunkálás munkadíja óra. Ez mellett számos olyan kiegészítő eljárást használok, mint az aranyozás, élmetszés, élfestés, dombornyomás, duplungolás , amivel tovább . Duplungolás tele Egger színek cm-ig fm. Fűrészárú gyalulás.


Az álzárás technológiálja megköveteli hogy töblet élanyagot használunk . Az FK6sablon munkalapok felsőmaróval történő tökéletes 90°-os . Kézi élzárás( 2mm):. A termékleírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek, az aktuális és pontos termékadatokról kérjük tájékozódjon. Munkalap tömítő ragasztó aplikátorral (színben).

Dekorozás, duplungolás. Habszivacs ragasztás. GYORS ÉS EXTRÉM ERŐS. Erőteljes és gyors . CikkszáCON4S Kiszerelés: kg. Leírás: kontakt spray, duplungolás , extra erős kötés.


Additional features. A SMART is hasonló, viszont kevesebb szárazanyag tartalommal rendelkezik, ezért kifejezetten sík lapok ragasztásához ( duplungolás , dekoritozás) ajánljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.