2019. február 21., csütörtök

Légcsatornás zacskó

Légcsatornás zacskó

Kiváló minőségű, légcsatornás vákuum tasak, nagyon kedvező áron! Alkalmas minden külső, asztali vákuumcsomagolóhoz. Ezekhez a gépekhez mindenképp légcsatornás vákuumtasak szükséges, mert a gép úgy működik, hogy csak a zacskó száját kell a gépbe helyezni, ahol egy kis . Vákuumtasak LCS 70my. Belső rétege antibakteriális és bordázott . A légcsatornás tasakok az úgynevezett külső vákuumos (kis asztali) gépekhezhasználhatók, mivel ezek a gépek úgy működnek, hogy csak a zacskó száját kell . Légcsatornás fólia tömlő külsőtasakos vákuumgépekhez.


Légcsatornás zacskó

Mennyisége egy dobozban db zacskó található. SICO PRÉMIUM csontszúrás álló, főzhető, légcsatornás vákuumtasakok 1mq. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media . Minőségi tasak, ipari vákuumcsomagoló . A mikronos vákuumzacskó hazai alapanyagból készült.


A csomagban darab heggesztett. Az összes LAICA vákuumcsomagoló zacskó antibakteriális, belső felülete texturált ( légcsatornás ) , többrétegű, megfelel az élelmiszerekre vonatkozó Európai . TASAK LÉGCSATORNÁS 16X20CM MICRON FÕZHETÕ . Befőttesüvegek vákuumtárolásra: Ma már a legtöbb vákuumcsomagoló géppel nem csak arra alkalmas tasakokat, hanem edényeket is vákuumozhatunk. Kamrás vákuumgéphez.


Légcsatornás zacskó

A fent látható kép némely esetben illusztráció. Háztartási (külső) vákuumozó gépekhez légcsatornás és struktúrált vákuumtasak és tömlő kérhető. A népszerű méretekből azonnal átvehető, illetve postázható . Tetszőlegesméretű zacskó alakitható ki a tekercsből. Tökéletesen alkalmas a legtöbb külső asztali vákuumcsomagoló géphez.


Méret: 200x6- 300xmm. Vastagság: 1mic. Használható külső vákuumcsomagoló gépekkel is. Magas minőségű, antibakteriális csomagoló zacskó a vákuumfóliázó géphez. A gyémánt alakú textúrája.


Légcsatornás zacskó

Laica TR1SOUS VIDE főző zacskó Multifunkciós sütő-főző kiegészítő Konyhai. Készletinfó: Érdeklődj a boltban! Natúr és légcsatornás vákuum fóliák és. Sous-Vide hőkezelésekre . Laica vákuum légcsatornás ,BPA mentes csomagoló tasak 20x28cm, 50db volumen csomag. Laica speciális többrétegű belső texturált vákuum csomagolói zacskói kifejezetten élelmiszerek vákuum csomagolásához ajánljuk.


Kizárólag speciális légcsatornás fóliával . A fóliából tetszőleges méretű zacskók. Speciális zacskók szükségesek a használatához (mikrobarázdás, légcsatornás ), melyek ráadásul nem is alkalmazhatók fok felett, mert . Vásároljon olcsón webshopunkból. Poros és zsíros rendszerekhez egyaránt hatékony! A középső rétegek pedig a zacskó mechanikai szilárdságát biztosítják. A La-Va műanyag tasakjai BPA-mentesek, és mentesek bármilyen más műanyagokban . Vállaljuk Zehnder Comfotube légcsatornák időszakos takarítását, illetve ComfoAir és ComfoAir Q . Spirálkorcolt légcsatorna nagy szilárdságú, ipari légtechnikai rendszerek eleme.


Célunk: Legyen minél kevesebb forgalomban lévő, a környezetre rendkívül káros műanyag zacskó. A folyamat röviden: ❗1. Bevásárlótáskát varrunk .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.