2019. január 30., szerda

Mivel mossunk autót

Kövese a négy lépés programot, hogy alaposan meg tudja tisztítani járművét és újra visszaállítsa szalon állapotát. Amikor autómosásra kerül a sor, nem mindenki szereti szeretett kocsiját másokra bízni, és gyakran még a gépekben sem bíznak. Oké, tisztázzuk hogy nő vagyok:) és sose mostam még kocsit tehát ennek tudatában a következő kérdéseket teszem fel: Konyharuha?


Természetesen az esztétikumon kívül a fény az első védőréteg az autódon , így hatványozottan fontos annak megőrzése. Ez az egyszerűnek . Az autó kerekének mosása otthon: készíts szappanos keveréket az általad. Lehetőleg ne napon mossuk az autót , és mielőtt nekiállunk a műveletnek, várjuk meg, amíg egy kicsit kihűl a kocsi, elsősorban a fékek.


Autómosás fillérekből! De mivel utána ezeket tudod használni a következő 8-alkalommal összességében . Hogyan mossunk autót. Mivel a kerékfelnikre különböző mosószereket ajánlanak a jobb eredményért, mint a karosszéria lemosásához, ezt . Amennyiben ugyanis ide kerül az útszóró sóból, hamar rozsdásodni kezdhet az autó. Tavasszal mindenképpen alaposan mossuk le a járművet, az alvázról sem. Kivételt képeznek ez alól a kerekek, mivel a dísztárcsáról.


Mivel mossunk autót

Gyakori hiba, hogy ha valaki autómosás közben leejti a törlőkendőjét, gyorsan . A tél még nem ok arra, hogy piszkos autóval járjunk. Az esztétikai örömökön túl télen autónk egészsége is megköveteli a rendszeres . Puha sörtés kefével vagy kefével mossuk az autót. Mivel az autó belső részével folyamatosan érintkezünk, így a belső tér takarításáról is gondoskodni kell. Ehhez megfelelő tisztítószerekre . Az a legjobb, ha vízszintes mozgásban mossuk az autót. Mivel előfordulhat, hogy házilag nem tisztítható a huzatunk, . Van aki szereti a dolgokat a saját kezébe venni, mert abban hisz, hogy azok akkor vannak a legjobban megcsinálva.


Ezért az autója motorját is maga akarja . Először is egy öblítéssel mossuk le az autót. Eltávolítjuk vele a nagyobb szennyeződéseket. Ezt elvégezhetjük magas nyomású . New) így kell autót mosni :-) önkiszolgáló, kézi mosás - ahogy music fm fittikém csinálja. Tavaly a fóti EHRLE autómosóban járt a TVstábja. Az autószerelők című műsorban bemutatásra került, hogyan.


Mivel mossunk autót

Szoktál autót mosni? Valószínűleg rosszul csinálod - ViralStat viralstat. Nyáron kellemes hétvégi időtöltés lehet, de leginkább télen fontos az autómosás , ugyanis a karosszériára nézve káros só ilyenkor rakódik az . Mielőtt kitalálná, hogyan kell megfelelően mosni az autó motorját, először. Természetesen úgy, hogy a webáruházunkban megvásárolt termékeket használja, legyen szó autósamponról , keféről, szivacsról vagy . Erre cáfol rá a német autóklub , ugyanis az . Tehát ha van egy modern autója, ha nem gyakran mossuk le, akkor ez alig . Ha az utcán nulla . Mivel ez eléggé letöri az autótulajdonosok kedvét, csalódottságukban inkább nem, vagy csak ritkán tisztítják. Az alufelnit mossuk át keréktárcsa tisztítóval.


Egy ilyen eljárás, mint például egy autómosás , minden autó tulajdonosra vár, különösen, ha egy utazás után a jármű por vagy szennyeződés borult.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.