2018. március 28., szerda

Berkel 834

De 8Safe is een professionele . ECHT gereviseerd. Indien het nodig was zijn de onderdelen dan ook echt vervangen. Machine is volledig vervaardigd uit roestvast staal. Lokale aanbiedingen!

Het meest diverse aanbod van België. Deko 8S snijmachine. Type Rood - gereviseerd. Een offerte op maat voor een complete keukeninrichting? Aansluitwaarde, NVT. Levertij - dagen . De machine snijdt alles precies op de .

S (Safe) voorzien van nieuw mes, slijp-braamsteen en V snaren. Vorige Artikel van Volgende. Bijzonder geschikt voor Kaas. Slijpapparaat ingebouwd. Print productpagina. Berns Nijmegen BV. Snelle levertijd en grote voorraad onderdelen voor de horeca. De S staat voor Safe.


Mocht er een specifiek onderdeel . Zie hieronder een klein aantal modellen die gereed voor. Verzendkosten € 4- excl. Volledig door DEKO gereviseerde 834S. Maakt ook flinterdunne Italiaanse plakjes prosciutto.


Inruilen altijd mogelijk bij Renselaar. Z - 240V - 220Watt.

Afmetingen, × × cm. U kunt dit gemakkelijk en verzorgd op laten halen en bezorgen door het transportbedrijf Geerligs. Klik op de link en ontvang zeer snel een offerte voor uw.


Adres : Dorpstraat Geffen. We hebben er niets geks mee gedaan maar opeens . Afkomstig uit Nederlan net als wijzelf. Wilt u een echte blikvanger in uw slagerij, supermarkt, restaurant of gewoon thuis in de keuken? Informeer dan snel naar de . Onze website gebruikt cookies om deze website te analyseren, personaliseren en te verbeteren en voor marketingdoeleinden.


Door gebruik te blijven maken . Laag naar hoog , Hoog naar laag, A tot Z, Z tot A. BERKEL SNIJMACHINE INOX B 8E TEFLON.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.