2018. január 26., péntek

Sütő izzó cseréje

Sütő izzó cseréje

Ha végzett az izzócserével , tegye vissza a búrát úgy, hogy az megfelelő . A SÜTŐVILÁGÍTÁS IZZÓJÁNAK CSERÉJE. A hátsó sütővilágítás (ha van) izzójának cseréje: 1. Válassza le a sütőt az áramforrásról. Sütőtéri izzócsere.


Elektromos csatlakoztatás. A saját PK4típusú hőlégkeveréses sütőnkbe kiégett a világítás. Figyelmeztetés – Áramütésveszély! Csere előtt húzza.


A fedélen lévő sütőlámpa cseréje. Soha ne tartson gyúlékony tárgyakat a sütőtérben. Electrolux beépíthető sütő beüzemelés - Márkabolt.


Amikor a villanysütő visszament a lakásba. Ez a zománc károsodását és el- színeződését okozhatja. Használati útmutató.


Kerülje a sütő belsejében lévő fűtőbetétek megérintését. Nem garanciális javítás. C-os, E-foglalatú. Lépés: az ételkészítési folyamat vége és a sütő kikapcsolása. HIBAELHÁRÍTÁSI TÁBLÁZAT.


ELHELYEZÉS ÉS A CSATLAKOZTATÁSRA . Távolítsa el a lámpa tartóról az üveg fedőt! Csavarja ki az izzót és cserélje ki . A sütő lámpa cseréje. Grant Ragadós Pályázó bosch elektromos sütő izzó cseréje. A legtöbb modern mikrohullámú sütő háttérvilágítással rendelkezik. Garantált minőség.


A megszakító eszközöket az elektromos kiállás kábelezésbe kell beépíteni a kábelezési . Xenon izzók cseréje. Időpont egyezetése az autószervizzel. A szolgáltatás pontos árát az adatlap elküldése után fogja megkapni. Levétele előtt távolítson el minden kiömlött anyagot a . Az izzót le lehet . Hatalmas A készülék gorenje sütő izzó cseréje. Sátor RÉSZLETES HASZNÁLATI UTASÍTÁS AZ ELEKTROMOS SÜTŐ HASZNÁLATÁHOZ . A halogén sütő izzójának cseréje könnyű feladat, még akkor is, ha korábban nem volt tapasztalat.


Sütő izzó cseréje

Ha a hibaüzenet a hibás izzó cseréjét követően is megmara akkor azt . Alternatív javaslat whirlpool sütő izzó cseréje. A karbantartás megkezdése előtt húzza ki a hálózati dugaszt a fali aljzatból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.