2017. december 26., kedd

Primus mosodai gépek

MAXIMA 10GN sokkoló hűtő- fagyasztó. Ezzel a gyorshűtési folyamattal az ételek nem . Sokkoló hűtők és fagyasztók. MIÉRT AJÁNLATOS. Magasság (cm), 900. Szélesség (cm), 784.

Mélység (cm), 800. Az így kezelt ételek megőrzik természetes . Vendéglátóipari gépek forgalmazása, nagykonyhai gépek szervize. Konyhatechnológiai tanácsadás, pályázati tanácsadás konyhatechnológiai felújításhoz. A sokkolók segítségével . CFC és HCFC mentes poliuretán hőszigetelés, R5hűtőközeg, . Gyorshűtő készülékek meleg ételek lehűtéséhez vagy fagyasztásához.


Több méretben és nagyon kedvező áron!

GYORSFAGYASZTÓ ( SOKKOLÓ ) BERENDEZÉSEINK. Az ipari nagykonyhai sokkoló hűtő berendezés hirtelen hűtés segítségével tartósítja a frissen elkészült ételeket. A fagyasztási funkció bekapcsolásával további kedvező.


Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. Hűtés, sokkolás , fagyasztás. Sirman Dolomiti 5T P. Nagy hatékonyságú használatra tervezve. Rétegelt fém külső . Rozsdamentes acél külső és belső burkolat, belső lekerekített sarkok, mágneses ajtózáródás, . Napjaink gyorsan változó élelmiszeriparában életbevágóan fontos lépést tartani a versenytársakkal. A CONVOChill megtartja az ételek frissességét, színét és természetes ízét.


A gyors hűtés és az ún. Bemutató videó az Electrolux Professional vadonatúj, csúcstechnológiás SkyLine kombisütőiről, illetve sokkoló. Feltöltötte: Vendi Hungária Kft. Sincold Activa MXT 5. Kapacitása: kg. Hosszúság: 8mm.


Venix sokkoló hűtők teljes választéka.

A készülék bárminemű. Amennyiben az étel ennél hidegebb, a fagyasztás ideje is lerövidül, . Minőség: gyorsfagyasztás ( sokkoló fagyasztás ) által a termék textúrája, íze, . Az automata behordó berendezés az elé beállított szállítószalagon érkező tégelyes fagylaltokat rendezte egymás mellé és mozgatta át a sokkoló - fagyasztó gép . Ipari, nagykonyhai hűtőberendezések: fagyasztó , hűtőszekrény, hűtővitrin,. Technodom - ATTH sokkoló tálcás, TOUCH. A hűtés mellett a fagyasztás is természetesen komoly hangsúlyt kell . Vadonatúj technológia a cukrászok, pékek és fagylaltkészítők szolgálatában: a sokkolóhűtés és gyorsfagyasztás.


Olcsó eladó új és használt sokkoló fagyasztó. Nagy csomagolásból is csak annyi darabot vesz el, amennyire szüksége van. Az utóbbiakból a húsokat már az őskortól kezdve próbálták fagyasztással is tartósítani, de ezek a. Birdseye felfedezésének kulcsa a fagyasztás sebessége.


Kívánságlistára teszem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.