2017. december 28., csütörtök

Lézeres szőrtelenítő gép bérlés

Tartós IPL lézeres szőrtelenítés. Kezelőgép típusa: MED 160C PIL-SHR Az év egyik legjobb IPL - SHR gépe. A hagyományos lézeres és villanófényes szőrtelenítő gépeken kétféle beállítási . IPL végleges, tartós szõrtelenítõ gépek bérlése , forgalmazása.


Lézeres szőrtelenítő gép bérlés kockázatmentesen Több napi bérlés és hosszú távú bérlés esetén egyedi kedvezmények.

Kérjen személyre szabott ajánlatot! Kozmetikai gépek bérlése – Segítünk, hogy azonnal realizálhassa a vágyait! Sok kozmetikus nagy elhivatottsággal kezd el dolgozni a szakmában.


A végleges szőrtelenítést minden bőr és szőrszin esetén az alexandrit lézer. See more of Elysion-Pro diódalézeres szőrtelenítő készülék bérbeadás on. Ugrás a(z) Ipl szőrtelenítő gép eladó részhez —. IPL SHR szőrtelenítő gépek szalonoknak, kozmetikáknak.

Végleges, tartós IPL szőrtelenítő gép bérlés , forgalmazás! Nagyteljesítményű IPL villanófényes szőrtelenítő gépek : KM-S1IPL alapú szőrtelenítő, bőr . IPL tartós szőrtelenítő gép bérlése - Kiváló kereseti lehetőség, befektetés nélkül! IPL PhotoJet villanófényes tartós szőrtelenítő gépet. Válassza vendégei számára az egyik legmodernebb IPL . Dióda lézeres szőrtelenítő gép , X-STAR kedvező áron az eMAG-nál ⭐ Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG.


Intense Pulsing . HIFU gép IPL gép Tetoválás eltávolító lézer Alakformáló gépek Kozmetika. Válogasson fantasztikus árú Villanófényes szőrtelenítő ajánlatainkból! Bérelhető HIFU és Alakformáló gépek. A megoldás: béreljen HIFU vagy alakformáló gépet ! Az IPL technológia egyik legelterjedtebb alkalmazási területe a szőrtelenítés.


Mi töténik, ha tőlünk bérelsz? A bolognai kozmetikai kiállítás leginnovatívabb kiállítójával sikerült leszerzõdnünk gépeik . IPL-SHR tartós szőrtelenítő gépek.

Bérlési feltételek: Bérlési időszak: min. Az IPL szőrtelenítés , vagyis az intenzív villanófényes epiláció az egyik legmodernebb és leghatékonyabb mód a nemkívánt szőrszálak eltávolítására. A hatásos és jó eredményért a tartós-végleges szőrtelenítésben megbízható készülék kell.


Az Elysion-pro lézeres szőrtelenítő platform, újgenerációs diódalézer , . DIÓDA LÉZERES SZŐRTELENÍTŐ GÉPEK. Szőrtelenítő gép. Prémium kategóriás sminktetováló eszközök, gépek, képzések és professzionális kozmetikai.


A feltüntetett ár, az egyszeri napi bérlésre vonatkozik, a kaució összege nélkül. Az Elysion Pro egy új generációs diódalézeres szőrtelenítő berendezés. Lézeres szőreltávolításra tervezték, amely szelektíven elpusztítja a szőrszálakat.


A Coccon Medical Elysion-pro lézeres szőrtelenítő platform,. A cég éve egyedülállóan a legtöbb költséget fordítja az IPL-s gépek fejlesztésére. Orvosok publikálták, hiszen szőrtelenítésben igazán tartós sikereket csak 40Joule.


Külföldön a lézerklinikák , illetve hazánkban két piacvezető lézerklinika. Forever Hairfree professzionális szőrtelenítés. Német kozmetikai gépek.


Az SHR ötvözi a lézer - és az IPL-technológia előnyeit és sokkal jobb. A kezelés biztonságosabb, mint a hagyományos dióda lézeres vagy IPL szőrtelenítés , valamint fájdalommentes. Ismerje meg a mi végleges szőrtelenítési módszerünket!


A lézeres kezelés . Ezen az oldalon a kozmetikai gépek bérléséről tájékozódhatsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.