2017. november 2., csütörtök

Bormioli rocco üveg

Bormioli rocco üveg

Az üveg dombornyomott, kiváló minőségű olasz edzett üvegből készült. Konyhafelszerelés webshop, étkészlet, tányérok, evőeszköz, tésztagép, cserépedény, . NépszerűFido Csatos üveg tároló - L Fido Csatos üveg tároló - L. Ez a befőttesüveg a Quattro Stagioni gyűjtemény része, ami több mint éve a házi befőzés . Nálunk a RAKTÁRON 7Ft ÁFAVAL Vásároljon egyszerűen és gyorsan, registráció nélkül. Azért vagyunk itt, a háztartásák és vállálkozások . A Quattro Stagioni üvegek és fedelek kiváló partnerek a receptek tárolásához, mindegyikük 1-ban made in Italy. Együtt megtanuljuk: a helyes vákuum alatti. Fontos információ!


Bormioli rocco üveg

Web áruházunk Ünnepi, árukiszállítási időrendje! Vastag, ellenálló üvegből készült, ellenáll a savas ételeknek is. A Fido üvegekkel sokféle hagyományos tartósítási technika használható: sós, alkoholos és . A palack nem alkalmas pezsgő italok tárolására.


A tömítés és a fém gyűrű tisztítása mosogatógépben nem ajánlott. Pillanatnyilag nem elérhető. Légmentesen záródó csatos üveg , gumigyűrűvel. Luxus és masszív whiskey üveg , amely üveg dugóval rendelkezik. Az üveg ideális whiskey, likőrök és más alkohol tárolására.


Bormioli rocco üveg

Mosogatógépbben mosható. Zöldtudatos webáruház. Vásárolja meg a Galéria Savaria online piactéren: Üdvözlöm! Bormioli Rocco Fido csatos üveg 7ml. Vastag üvegből készült, ellenáll a savas ételeknek . Válogasson webshopok kínálatából és válasza a . Ingyenes szállítás az egész országban.


Pót csavaros tető üveg tárolóhoz, tejes üveghez – mm. KeepCup to go poharak. Frigoverre hűtőtál üvegből , műanyag tetővel – kerek. Olasz, minőségi tárolóedény üvegből , BPA-mentes műanyag fedéllel. Vákuumzárainkat kézi vákuumcsomagoló pumpával boros üvegek vákuumozására használhatjuk.


Hosszú élettartam, tökéletes zárás jellemzi, a légtelenített . For additional information on the product feature please visit: http://www.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.