2017. október 26., csütörtök

Perforáló gép eladó

Mechanikus (magyar gyártmány) lábas biegelő- perforáló gép : nettó 70. Jól felszerelt gép , új behúzó szalagokkal és ívszeparátor lemezzel. CYKLOS GPM 4SPEED.


Teljesen automata adagolású, programozható biegelő és perforáló gép. A gépbe helyezett íveket egy frikciós adagoló rendszer. Ezért alkottuk meg ezt a rendkívül egyszerű, de ugyanakkor sokoldalúan alkalmazható biegelő, perforáló , vágógépet. A vágás a vonalzó mellett éles kés . Gépszállítás -Költöztetés garanciával . Kínál Lamirel perforáló készűlék: Gyári dobozban, perforáló. Cyklos cfm 6hajtogató gép perforáló gép nyomdai.


Egyéb műszaki cikk. Rotációs perforáló , rícelő és bígelő gép eladó. Olcsó új eladó és használt Kézi élhajlító gép eladó.


Körkéses kézi szábászgép eladó és egyéb ruhaipari gépek varrógépek. Biegelő perforáló eladó. Ez a gép nem telepíti a papír összeszerelés kezét egy fájlba . Találja meg a Beszúrás és perforáló gépek használt kifejezést a. Rögzített ár nem tartalmazza az áfát. Perforáló gép Punch Super 6A gép vadonatúj.


Eladó Sigloch egy kocsis ragasztókötő gép. No photo description. RAKTÁRRÓL ELADÓ HASZNÁLT GÉPEK , Aktualizálva: STAHL. Toalettpapír gép eladó.


Perforáló gép eladó

Teljes öngyújtó laminált toalettpapír és konyhai törlőkendő újratöltő és perforáló gép. A szövetfeldolgozó gépek köre: SYM FOLD konverziós tartomány Szalvéta. Kis WC-papírkészítő gép WC-papír.


Formátux cm. Elérhetőség: Azonnali elvitelre, raktáron. Rövid leírás: Alagút csomagoló gép kiváló állapotban, sokféle anyaggal. Csak minden gép együttes megvásárlása esetén érvényes az ár ! Eladó Lemez perforáció perforált lemezek perforált lemez Anyag.


Perforáló gép eladó

Az újracsévélő és perforáló gép jellemzői 1. Ez a WC- papírgép könnyen kezelhető, felhasználóbarát érintőképernyővel és könnyen megnézhető gyártási. Kína, gyártók, beszállítók, gyár, testreszabott, nagykereskedelem, vásárlás, ár , eladó. Emellett speciális fazonokat is készítenek, a gép típusának megfelelően ( kopoltyúzó-szemhúzó- perforáló stb.) és gyártanak excenter présen működő hideg . Hohner, háromkéses vágógép, kirakó, formátum . A stancolás és perforálás előnye, hogy gyorsan, nagy mennyiségben, költséghatékonyan tudunk gyártani, így Önnek ezzel időt és. Milyen géppel dolgozunk?


Ofszet Cérnafűzőgépek. Bacciottini biegelő- és perforáló gépek. Jelenleg a lehető legkedvezőbb ár -érték arányt képviselő berendezés a kínálatunkban. Ritzelő-, biegelő-, perforáló - és szabászgép.


Perforáló gép eladó

Mint az egyik vezető nagysebességű WC-papírtekercs perforáló gépgyártó és beszállító. A fóliát lehúzással egymenetben perforálja a. HEMINGSTONE HM- 800DT KÉTPÁLYÁS INGVÁLLAS TÁSKA GYÁRTÓ GÉP. Mimaki UJV 1UV nyomtató alkatrésznek eladó , nagyon jó állapotú, de fél évig állt, fejcserés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.