2017. április 10., hétfő

Kivi narancs turmix

Próbáltam tejjel , natúrjoghurttal, gyümölcs joghurttal, tejszínnel. Majd görögjoghurt, kivi és banán. Bogyó bigyó smoothie. Tej vagy hidegvíz, vaníliás proteinpor, eper, feketeribizli, málna, szeder.


Epres gyömbéres.

Turmix receptek egy turmixgépben. Készítünk otthon turmixokat és finom tejitalokat. Különféle gyümölcsöket (banán, narancs, kivi , ananász és stb.), csokoládé . Kiwi -spenót turmix.


Csodás, frissítő zöldturmix. Avokádó turmix kókusztejjel , gyömbérrel és kurkumával. Ez az enyhén pikáns zöldturmix garantáltan felébreszt!

Ahhoz, hogy kicsit krémesebb és lágyabb legyen a turmix egy narancsot. REGGELI SPENÓT- KIVI ZÖLD SMOOTHIEgyors. A receptről és a Zöld smoothie. A zöld változat a hozzáadott kiwitől , spenóttól, kígyóuborkától kapta a nevét. A banántól krémes, az epertől pedig friss és illatos lesz, csodálatos párosítás akár tejjel turmixnak , akár tej nélkül smoothie-ként készítjük.


Ki mondta, hogy egy finom ital nem lehet egészséges? Mutatunk egy ízletes turmixot , amellyel még az immunrendszerünket is erősíthetjük! Gyakran a kivi szeleteket a . A mai turmixunk amit az egész család szeret, így készült: Hozzávalók: (fél literhez ). A legfinomabb tápláló banán- és kiwi koktél elkészítéséhez friss tejre lesz szüksége, hogy igazi koktélt . A turmix tejjel készítésének módszere. Hozzávalók (l turmixhoz ): dkg feketeszederdl joghurt dl tej.


Ananász, sárgarépa, gyömbér és búzafűpor turmix. A kivit meghámozzuk, megmossuk és felkockázzuk. Egyes esetekben a majom-diót sikeresen kombinálják a tejjel.


Ehhez emellett eperrel, banánnal és tejjel egészítik ki a koktélt.

Vegyük a banánt egy turmixgépben tejjel és cukorral, a végén adjunk hozzá fagylaltot. A kivi savanyú ízének enyhítéséhez adjunk hozzá egy banánt. Ez a rostban gazdag smoothie recept még egészségesebb, ha organikus kivit.


Az almalét, a banánt, a kivit és a mézet turmixold össze, és már kész is a smoothie-d. Hogyan kell szivárvány turmixot készíteni? Készülhetnek gyümölcsből, zöldségből, vízzel, tejjel vagy joghurttal. Narancssárga-sárga réteg: ananász, barack, . A shake is hideg ital: tejjel , fagyival készül. Mi a legegyszerűbb, leginkább megfizethető és ízletes recept a banán, a kiwi és.


A málnás turmix nagy klasszikus, akár tejjel, akár joghurttal. Almaturmix kivivel . A kivi utóérő gyümölcs, így megvehetjük keményen vagy puhán is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.