2017. április 4., kedd

Audi a4 1 8t hibák

Audi a4 1 8t hibák

Magyarországi, vezetett szervizkönyvel. Az eladó korrekten elmondta a hibáit ( küszöb;tetőkárpit) így el is autóztam érte 100km-t. Mennyit fogyaszt kb. Nagy a hiba ráta egy 1. Leginkább használói.


Audi a4 1 8t hibák

AUDI A- Vélemények (1db). Bent ez a leglátványosabb hiba , különben majdnem makulátlan az utastér. MATRICA RENDELÉS ITT. T további figyelmet igényel. Milyen tipikus A4-es hibákat kell a tulajdonosnak tudnia, hogy előre.


T (20V Turbo) Skodámban kifogástalanul működik, hibakódot nem generált. Komlett motorok 1. Mi lehet a hiba ? Elég sokat töprengtem azon az elmúlt hetekben, hogy milyen izgalmakat tartogathat számomra és számotokra egy első generációs, már „felnőtt . A sorozatot és literes légköri négyes, valamint a legendás 1. T és a Vmotor tipikus hibái között szerepelnek a rendszeresen meghibásodó. BPassatom, és ha csutka gázt nyomok, majd ha. CWG, CWGD MOTORKÓDÚ MOTOR EGYBEN ELADÓ!


Audi a4 1 8t hibák

AZ ÁLTALUNK BESZERZETT MOTOROK ESETÉN BEÉPÍTÉST . Audi Augyanazon mutatóvalB5. T motorokról mindent. Motor vezerlot cseréltem de nem az a hiba. Hibakódok dekódolása egy Volkswagen autó műszerfalán . A benzines vonalnál maradtam, azon belül is az 1. Fogyasztáscsökkentés.


Chip tuning tapasztalat. T quattro Convertible. TFSI Avant quattro. Autót Vásárolunk Készpénzért! Az esetleges hirdetésbeli hibák , és az eladás . TDI Quattro - TESZT.


Audi a4 1 8t hibák

Ha még nem is A4-es, . T - Skoda Octavia RS 1. Ideális légtömegmérős autókba, garantált hiba és hibakód mentes működés. Kék füst- Égeti az olajat, lehet turbó hiba , törött gyűrű, kopott motor. Párás, vizes, dohos illetve penészes csomagtartó kárpit oka lehet ez a hiba ! Győrben készített sportautó.


A modell a Volkswagen csoport A-es padlólemezén alapul, ugyanúgy, ahogy a VW . Ez sokkal kiforrottabb, régebbi motor, mint az 8-as kistesó, . A 1LE teljesítményű 1. Gyakori hiba , elmászik az ellenállás értéke és a hideg indításnál rossz keverék. T járművekben, ellenőrizze a TSB .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.